ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ…

Είναι φανερό ότι τα αποτελέσματα είναι αυτά που μπορεί για λίγο καιρό να ...κρύψουν τα προβλήματα, αλλά όχι για πάντα.

Στο σπίτι τους οι τουρίστες…

Και χθες στη Λάρισα ο Παναθηναϊκός, έχοντας μία τραγική απόδοση στο δημιουργικό κομμάτι, κόλλησε στο μηδέν και πλέον είναι στο -9 από την κορυφή. Ο Ουζουνίδης εδώ και καιρό έχει καταλάβει ότι ήρθε να συνεφέρει μία ομάδα που ήταν σε πλήρη αποσύνθεση. Και κυρίως δεν ήταν ομάδα. Χθες, όσοι έπαιξαν, προσπάθησαν, αλλά η προσπάθεια δεν φθάνει. Χρειάζεται και περισσότερη ποιότητα, που χθες απουσίαζε από την ομάδα. Ο Λουντ έμεινε εκτός λόγω γαστρεντερίτιδας, αλλά αυτό πλέον που αποτελεί πρόκληση είναι ο Ιμπάρμπο και ο Γουακάσο, που δήλωσαν τραυματίες, τη στιγμή που φαίνεται ότι δεν έχουν κάτι σοβαρό και αν ήθελαν θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα. Και οι δύο είναι εξαιρετικοί παίκτες, αλλά όλο το Κορωπί λέει ότι από την ημέρα που έφυγε ο Στραματσόνι δεν… θέλουν και αυτό σίγουρα δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα στο δημιουργικό κομμάτι. Ο Παναθηναϊκός χθες έκανε τρεις ευκαιρίες σε όλο το ματς σε ένα από τα χειρότερα -δημιουργικά- φετινά του παιχνίδια. Δεν τα έβαλαν ο Μπεργκ και ο Λέτο και η ομάδα έμεινε στην ισοπαλία.

Το σημαντικό είναι ότι θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να φύγουν από την ομάδα οι τουρίστες. Όχι αύριο, αλλά χθες. Δεν θες κύριε να παίξεις μπάλα στον Παναθηναϊκό. Στο καλό και να μας γράφεις. Και πρέπει να έρθουν στην ομάδα παίκτες που να διψάνε. Τέτοιος είναι ο Κουρμπέλης, τέτοιος είναι ο Ανσαριφάντ, παίκτες που θα έρθουν και σε κάθε ματς θα τα δίνουν όλα. Φυσικά δεν είναι εύκολο τέτοια εποχή να σπάσουν συμβόλαια, αλλά για να βρει τον δρόμο του ο Παναθηναϊκός, αυτό πρέπει να γίνει. Για να μπορέσουμε μετά τη διακοπή να δούμε έναν Παναθηναϊκό πολύ διαφορετικό από τον χθεσινό… Ο Λέτο για άλλο ένα παιχνίδι μπήκε και πήγε να φέρει με το πάθος του τα πάνω-κάτω. Την ίδια στιγμή ο Μέστο μπήκε πέντε λεπτά και στην πρώτη φάση που χρειάστηκε να κυνηγήσει την μπάλα, περπάταγε… προκλητικά.

*Ο Κούγιας έπιασε στο στόμα του τον Μπεργκ. Φυσικά για το χαστούκι, που του έριξε του Σουηδού ο Ναζλίδης, που στο 9’ έπρεπε να δει την κόκκινη κάρτα, ούτε κουβέντα. Τι να πει; Τώρα το έχει γυρίσει το χαρτί… και με τα χαστούκια γενικά δεν τα πάει καλά…

*Αυτό που έκανε ο Ζέκα στο 81’ είναι απαράδεκτο και δεν συνάδει με αρχηγό του Παναθηναϊκού. Άφησε την ομάδα με 10 παίκτες σε ένα σημείο που ο Παναθηναϊκός φαινόταν ότι θα έκανε την τελική προσπάθεια, για να φθάσει στη νίκη.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 23 Απριλίου