ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ, ΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΙΟΠΛΙΑ!

O Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το πως μια ομάδα που πριν 15 μέρες θα είχε γνωρίσει ντροπιαστικό αποκλεισμό, κατάφερε να αντιδράσει, να κερδίσει και να προκριθεί!

Μπράβο στον Ουζουνίδη, τον Μπεργκ και στον Νιόπλια!

Μετά από ένα παιχνίδι-θρίλερ, τελικά ο Παναθηναϊκός με μία ανατροπή που δεν έχει κάνει τα τελευταία χρόνια, μετέτρεψε το 2-0 σε 2-4 και τελικά κέρδισε με 4-3 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Με βάση την τραγική εικόνα της ομάδας επί Στραματσόνι, μοιάζει με …άθλο το γεγονός ότι εκεί που ήταν χαμένη για 64 λεπτά, αντέδρασε, προηγήθηκε, κέρδισε και προκρίθηκε. Και αυτό οφείλεται στην παρουσία του Μπεργκ και του Λουντ στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Σουηδός σημείωσε ένα γκολ, αλλά ήταν και ο δημιουργός και των άλλων δύο. Και το τέταρτο γκολ σε σχέση και με το τελικό 2-1 του ΟΦΗ ήταν αυτό που έδωσε την πρόκριση. Ο Λουντ έκλεισε την τρύπα στο κέντρο που υπήρχε με τον Λεντέσμα στο πρώτο ημίχρονο, και ο Μπεργκ βοήθησε πολύ και τον Λέτο να φανεί περισσότερο σε σχέση με το πρώτο μέρος. Μάλιστα, από πάσα του Μπεργκ, ο Λέτο έκανε το 2-3. Ο Σουηδός ήταν ο ηγέτης της ανατροπής του δευτέρου ημιχρόνου κι αν δεν υπήρχε αυτός, η πρόκριση δεν θα ερχόταν.

Πάμε τώρα στον Μαρίνο Ουζουνίδη. Δεν είναι το γεγονός ότι η είσοδος των Λουντ και Μπεργκ στο ημίχρονο άλλαξε την εικόνα της ομάδας, δεν είναι ότι με τις φωνές του στο ημίχρονο ξύπνησε τον εγωισμό των παικτών. Για άλλο λόγο αξίζει πολλά μπράβο ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Γι’ αυτά που είπε μετά τη λήξη του αγώνα. Δεν στάθηκε καθόλου στην πρόκριση. Είπε ότι η εικόνα της ομάδας ήταν τραγική και με τέτοια εμφάνιση η ομάδα δεν πάει πουθενά. Ο Ουζουνίδης με αυτά που είπε, μίλησε στην καρδιά κάθε Παναθηναϊκού. Αν στη θέση του ήταν ακόμα ο Στραματσόνι, εκτός του ότι η ανατροπή δεν θα γινόταν, κι αν γινόταν… μετά το ματς θα έδινε συγχαρητήρια στους παίκτες, θα έλεγε για μεγάλες ανατροπές και θα αισθανόσουνα ότι ο Παναθηναϊκός έκανε κάτι πολύ σπουδαίο, ενώ για την ιστορία του ήταν το αυτονόητο. Ο Ουζουνίδης εκτός του ότι είναι πολύ καλός προπονητής, έχει παίξει στην ομάδα, ξέρει το μέγεθός της και γνωρίζει ότι αυτή η εικόνα δεν αρμόζει στο μέγεθος του Παναθηναϊκού. Άρα αξίζει πολλά μπράβο ο Ουζουνίδης για τις δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι.

Και πάμε στον Νίκο Νιόπλια. Όλοι πιστεύαμε ότι από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός θα κέρδιζε, το ΟΦΗ-Ηρακλής θα ερχόταν ισοπαλία. Ο Νίκος Νιόπλιας αξίζει μπράβο, διότι μας διέψευσε όλους. Παρουσίασε μία ομάδα που μπήκε στο γήπεδο με στόχο τη νίκη και την πήρε δίνοντας μία ηχηρή απάντηση σε όλους εμάς. Και κάτι ακόμα. Ο Νιόπλιας αποδείχθηκε για άλλη μία φορά, ότι είναι καρυδάτος, είναι σπαθάτος και του αξίζουν πολλά μπράβο σε ένα ποδόσφαιρο, που είναι μέσα στην μπόχα και τη δυσωδία…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου