ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ «ΛΥΜΠΕ»!

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξηγεί γιατί η περίπτωση του Νίκου Λυμπερόπουλου θα είναι μια επιλογή με λογική και μικρό ρίσκο.

Μακάρι να γίνει του «Λυμπε»!

 

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι στους υποψήφιους, για να αναλάβουν ρόλο τεχνικού διευθυντή στην θέση του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Μακάρι να γίνει και ο «Λυμπε» να επιστρέψει από άλλο πόστο στην ομάδα, που έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο και αγαπήθηκε από τον κόσμο. Ο «Λυμπε» και την θέση ξέρει , αφού ήταν τεχνικός διευθυντής στην ΑΕΚ, αλλά και την αγορά ξέρει, αφού είναι μάνατζερ και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα. Επίσης ξέρει καλά τον Παναθηναϊκό και ξέρει πολύ καλά τον τεχνικό της ομάδας Μαρίνο Ουζουνίδη. Οι δύο τους ήταν συμπαίκτες το 1996 για μία χρονιά και πριν ο Ουζουνίδης φύγει για την Χάβρη.

Είναι σημαντικό ο νέος τεχνικός διευθυντής να έχει καλή χημεία με τον Ουζουνίδη και αυτό με τον Λυμπερόπουλο θα γίνει. Επίσης είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Μπορεί να έφυγε με άσχημο τρόπο από την ομάδα λόγω της συμπεριφοράς της τότε διοίκησης, αλλά δεν έχει πει κουβέντα άσχημη για τον Παναθηναϊκό και όταν πήγε στην ΑΕΚ , όποτε έβαζε γκολ κατά των «πρασίνων» ποτέ δεν πανηγύριζε. Ο κόσμος έδειξε την αγάπη του στον «Λυμπε» όταν σκόραρε με την φανέλα της ΑΕΚ μέσα στην Λεωφόρο και όλο το γήπεδο τον χειροκρότησε.

Αν τελικά ο «Λυμπε» είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής θα είναι μία επιλογή με λογική και με μικρό ρίσκο. Σίγουρα δεν έχει κάνει χρόνια αυτή την δουλειά, αλλά το έχει κάνει στην ΑΕΚ και την ξέρει την θέση. Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από ανθρώπους που ξέρουν το μέγεθος του συλλόγου και ξέρουν την δουλειά τους. Το έκανε με την πρόσληψη του Μαρίνου Ουζουνίδη αντί του Στραματσόνι στην θέση του προπονητή, θα το κάνει αν αποφασίσει να πάρει τον Λυμπερόπουλο τεχνικό διευθυντή. Λίγες ημέρες υπομονή και θα μάθουμε.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 25 Απριλίου