ΜΕ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ MVP ΤΟΝ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τη νέα «κάλπικη» νίκη του ΟΣΦΠ στα Γιάννινα με πρωταγωνιστή τον ρέφερι!

Με κλοπή και MVP τον Παπαπέτρου κέρδισε!

Οποιος πιστεύει, ότι το σύστημα δεν υπάρχει πια και δεν αλλοιώνει αποτελέσματα πήρε μία καλή απάντηση χθες στους Ζωσιμάδες . Ο Ολυμπιακός πέρασε από τα Γιάννενα , κέρδισε με 2-0, αλλά το αποτέλεσμα δεν λέει την αλήθεια.

Τα Γιάννενα έμειναν με 10 παίκτες  στο 41 με δεύτερη κίτρινη κάρτα, που είδε ο Λίλα, ο οποίος στο 37 είδε την πρώτη κίτρινη κάρτα, που ήταν κάρτα-σκάνδαλο. Ο Μιλιβόγεβιτς σηκώνοντας το πόδι του προς το κεφάλι του Λίλα τον χτύπησε και ο Παπαπέτρου(ο γνωστός και μη εξαιρετέος) , αντί να δώσει φάουλ στον ΠΑΣ και κίτρινη στον Μιλιβόγεβιτς , έδωσε φάουλ στον Ολυμπιακό και κίτρινη στον Λίλα. Από την στιγμή, που ο ΠΑΣ έμεινε με 10 παίκτες, άλλαξαν οι ισορροπίες του αγώνα και φαινόταν, ότι έστω και με καθυστέρηση ο Ολυμπιακός θα έφθανε στο γκολ, όπως και το έβαλε στο 68. Η πρώτη κίτρινη κάρτα δεν ήταν το μόνο λάθος του Παπαπέτρου, που έσπρωξε τον Ολυμπιακό στην νίκη. Ο Μποτία πήρε κίτρινη κάρτα στο 89, ενώ δύο φορές προηγουμένως στο 33 και στο 74, ο Παπαπέτρου δεν του έδειξε, για δύο παραβάσεις, που ήταν ο ορισμός της κίτρινης, γεγονός, που αν συνέβαινε ο Μποτία θα είχε φύγει με αποβολή και το τελευταίο τέταρτο θα έπαιζε και ο Ολυμπιακός με δέκα παίκτες.

Γενικά ο Παπαπέτρου «έσπρωξε» τον Ολυμπιακό στη νίκη. Έναν Ολυμπιακό, που δεν βλεπόταν, ούτε με 11 εναντίον 11, ούτε με 11 εναντίον 10. Και είναι φανερό, ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί ειδικά τον τελευταίο καιρό να πάρει παιχνίδια αν δεν τον «σπρώξει» ο διαιτητής. Είδαμε και με τον Λεβαδειακό πως άνοιξε το σκορ με γκολ, που ήταν ένα μέτρο οφ-σάιντ. Το -7 είναι πλασματικό και να δούμε πόσο καιρό η διαιτησία θα συνεχίζει να παίζει ρόλο…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου