ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την αποτυχία που ο Παναθηναϊκός θα βρει σύντομα μπροστά του…

Άλλη μία τραγική ευρωπαϊκή χρονιά!

Το χθεσινό 0-2 με τη Θέλτα ολοκλήρωσε μία ακόμα τραγική ευρωπαϊκή χρονιά για τον Παναθηναϊκό. Η πιο πετυχημένη ελληνική ομάδα διαχρονικά στην Ευρώπη (με έναν τελικό, δύο ημιτελικούς και τρεις προημιτελικούς) έχει καταντήσει έρμαιο των περισσότερων ομάδων στην Ευρώπη. Η κατρακύλα συνεχίστηκε και χθες, αφού ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να απειλήσει επί της ουσίας την πιο ποιοτική Θέλτα με εξαίρεση τη μεγάλη ευκαιρία του Ρινάλντι, ο οποίος για 60 λεπτά έδειξε ότι απλά δεν μπορεί και απορεί κανείς πώς δόθηκαν 500.000 ευρώ για να έρθει αυτός ο επιθετικός από την Αργεντινή, ώστε να είναι η λύση πίσω από τον Μπέργκ, όταν δεν μπορεί να κάνει ούτε τα βασικά.

Όχι ότι οι άλλοι έκαναν τίποτα ιδιαίτερο, αλλά ο Ρινάλντι και όσοι δεν θεωρούνται βασικοί είχαν ένα κίνητρο παραπάνω να δείξουν στον νέο προπονητή, αλλά οι περισσότεροι δεν έδειξαν τίποτα.

Ο Παναθηναϊκός πληρώνει τα λάθη της διοίκησης του και του προηγούμενου προπονητή, που έπρεπε να φθάσει στα όρια της διάλυσης την ομάδα για να φύγει. Ο Ουζουνίδης έχει ένα βουνό να ανέβει για να συνεφέρει αυτό το πράγμα που λέγεται Παναθηναϊκός, αλλά δεν είναι ο Παναθηναϊκός. Υπάρχει ένα πολύ βαρύ κλίμα στην ομάδα, πλέον, που για να αλλάξει είναι απαραίτητο ένα σερί νικών στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να είναι εφικτό και χρειάζεται πολλή δουλειά και αρκετή τύχη για να αλλάξει κάτι.

Τα τραγικά αποτελέσματα και της φετινής αποτυχίας στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός θα τα βρει μπροστά του. Την ερχόμενη περίοδο όταν από πολύ νωρίς θα είναι στους αδύναμους στις κληρώσεις των προκριματικών στην Ευρώπη.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 17 Μαρτίου