ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΘΕΛΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΩΘΗΣΗ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τα πολλαπλά οφέλη μιας επιτυχίας στο αποψινό αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη.

Νίκη επί της Θέλτα τούς δίνει ώθηση!

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει δικαίωμα να αδιαφορεί για κανένα παιχνίδι στην Ευρώπη. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια που πάει από το κακό στο χειρότερο και έχει βυθιστεί στη βαθμολογία της UEFA η κορυφαία ελληνική ομάδα διαχρονικά στις διακρίσεις στην Ευρώπη. Με αυτή την έννοια ούτε το ματς με τη Θέλτα πρέπει να είναι αδιάφορο για όσους παίξουν. Και επειδή ο Ουζουνίδης έχει ζήσει μεγάλες στιγμές ως ποδοσφαιριστής με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και την ιστορική νίκη επί τους Άγιαξ, είναι δεδομένο ότι θέλει τη νίκη επί της Ισπανικής ομάδας.

Για το γόητρο, για τη βαθμολογία του Παναθηναϊκού στην UEFA, για τις επόμενες κληρώσεις. Και με αυτό το σκεπτικό θα κατέβει η ομάδα στο παιχνίδι αυτό. Με στόχο τη νίκη μετά από τέσσερα χρόνια σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Μία νίκη που αν έρθει, θα δώσει ώθηση στην ομάδα για τη συνέχεια και θα είναι μία απόδειξη ακόμα ότι κάτι αλλάζει στον Παναθηναϊκό. Μία νίκη που επειδή θα είναι στην Ευρώπη, θα ζεστάνει κάπως τον κόσμο της ομάδας που είναι παγωμένος από τη φετινή πορεία. Κάτι που φάνηκε και την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ που είδαμε την πιο βουβή Λεωφόρο των τελευταίων ετών.

Ο Ουζουνίδης μπορεί να κάνει κάποιες αλλαγές σε αυτό το παιχνίδι. Όχι πολλές, αλλά κάποιες. Είναι ευκαιρία, λοιπόν, για αυτούς που θα μπουν στο γήπεδο να δείξουν στον προπονητή τους ότι αξίζουν να παίζουν στον Παναθηναϊκό. Στο χέρι τους είναι. Ο Ουζουνίδης είναι δίκαιος και αυτούς που αξίζουν τους ανταμείβει. Αν κάποιοι πάρουν την ευκαιρία και δεν κάνουν τίποτα, τότε σημαίνει η αντίστροφη μέτρηση για αυτούς. Ο Ιανουάριος είναι πολύ κοντά, ανεξάρτητα με το όνομα που κουβαλάει ο καθένας.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 17 Μαρτίου