ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ… ΠΑΡΘΕΝΕΣ

Μνημείο λοβοτομής η ανακοίνωση των διαιτητών για Σϊλντενφελντ και Κατσουράνη...

Να τους δείξετε το δρόμο… παρθένες

Ναι! Μίλησαν τα παιδιά! Οι διαιτητές ντε! Αυτά τα λαμπρά αγόρια της κοινωνίας μας, αυτές οι... Παναγίες της οικουμένης, αυτά τα λαμπρά δείγματα άμεμπτης ηθικής και κυρίως αξιοπιστίας. Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια για να δούμε κάποιου είδους αντίδρασης απ’ αυτή την πάστα ανθρώπων. Και η αφορμή τους δόθηκε απ’ τις δηλώσεις Κατσουράνη και Σίλντενφελντ. Τους έθιξαν οι δύο παίκτες. Τους έκαναν να νιώσουν άσχημα. Να αισθανθούν πως χάνουν την αξιοπιστία που είχαν ρε παιδί μου. Τι; Δεν την είχαν; Ελάτε τώρα μη λέτε βλακείες. Διαιτητής και κακός γίνεται; Δεν γίνεται!

Απαίτησαν συγγνώμη οι διαιτητές μας λοιπόν. Την απαίτησαν στην περίπτωση που δεν πάνε στον εισαγγελέα οι δύο ποδοσφαιριστές να καταθέσουν αυτά που ξέρουν. Αυτό το δεύτερο είναι το πιο εύκολο πάντως. Θα τους συνοδεύσουν και οι διαιτητές μάλιστα. Διότι τον δρόμο για τον εισαγγελέα τον ξέρουν καλά. Πολλοί εξ αυτών είναι με περιοριστικούς όρους και έχουν πάει τόσες φορές που πλέον δεν χτυπούν καν την πόρτα. Ανοίγουν και μπαίνουν μέσα. Ε, ας πάρουν τους παίκτες απ’ το χεράκι κι ας τους πάνε στον εισαγγελέα.

Αλλά τότε που περνούσαν αυτοί που την πόρτα του εισαγγελέα, δεν θυμόμαστε κάποια ανακοίνωση. Δεν θυμόμαστε κάποια αντίδραση. Δεν θυμόμαστε να θίχτηκε κανείς τους αισθανόμενος πως θίγεται η υπόλειψή τους. Αφού είναι «καθαροί» οι άνθρωποι, τότε γιατί δεν είπαν κουβέντα; Γιατί δεν προσπάθησαν να βγάλουν απ’ τις τάξεις τους αυτούς που τους κάνουν να χάνουν την αξιοπιστία τους (εδώ γελάμε); Όπως λέει και ο λαός μας «κόρακας κοράκου μάτι βγάζει;».

Όσο για την συγγνώμη, θα είχαν κάθε δικαίωμα να την απαιτήσουν αν οι ίδιοι είχαν τα... καρύδια έστω να μιλήσουν μετά από... πριονοκορδέλες. Ξέρετε μετά από ματς που τα έχουν κάνει άνω κάτω κι όταν τους κυνηγούν οι δημοσιογράφοι αυτοί μπαίνουν στο ταξάκι τους και πηγαίνουν για κάνα κοψίδι χωρίς να ανοίξουν το στοματάκι τους. Στο εξωτερικό συνάδερφοί τους μέχρι και μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης ζητούν συγγνώμη κάθε εβδομάδα. Αλλά τι ξέρουν οι βάρβαροι; Ελληνική διαιτησία ρε λαμόγια ξένοι. Ελάτε εδώ να μάθετε!

Την όλη ιστορία την εκλαμβάνουμε ως κακόγουστο αστείο. Γιατί διαφορετικά θα πρέπει είτε να αλλάξουμε χώρα είτε να αυτοκτονήσουμε. Επίσης, καλό θα ήταν να έχει ονομαστικές υπογραφές η ανακοίνωσή τους. Όχι ένα ξερό «ανακοίνωση διαιτητών». Ποιοι είναι αυτοί ρε φίλε; Είναι ο Γιώργος, ο Βαγγέλης, ο Μήτσος, ο Αγαμέμνονας; Ποιοι είναι; Κι ας είναι 500 ονόματα δεν έχουμε θέμα θα τα διαβάσουμε όλα προσεκτικά. Για να θυμηθούμε κι εμείς τι έχει κάνει ο καθένας.

Με αυτή την ευκολία που «ανακοινώνουν» οι διαιτητές, μπορούμε κι εμείς να πούμε πως ο τάδε ρέφερι είναι ομοφυλόφιλος. Να βάλουμε κι από κάτω μια υπογραφή «οι δημοσιογράφοι». Ή να πουν πιο σκληρά πράγματα ποδοσφαιριστές και να υπογράψουν ως «ποδοσφαιριστές». Διότι κύριοι διαιτητές ο Σίλντενφελντ και ο Κατσουράνης μίλησαν με το ονοματάκι τους. Κι όχι γυρισμένοι πλάτη. Σε αυτά τα θέματα πρέπει να κοιτιόμαστε στο πρόσωπο. Αλλά μάλλον δεν έχετε το σθένος να το κάνετε... Αφήστε τις ανακοινώσεις μνημείο ηλιθιότητας λοιπόν. Γιατί είναι ξεκάθαρο πως κάποιος ενοχλήθηκε και σας έβαλε να την βγάλετε. Μην σοτάρετε όλο τον πλανήτη. Το κάνετε κάθε Κυριακή στα γήπεδα, δεν σας αρκεί;

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ