ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ… ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ (ΞΑΝΑ)!

Μας κοροϊδεύουν αυτοί, μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας.

Το επενδυτικό… τσουνάμι αναβλήθηκε (ξανά)!

Απ’ τον περασμένο Απρίλιο, έχουμε μάθει καμιά δεκαριά φορές πως «κλείσωσε» το deal. Ακόμη αυτό δεν έχει επιτευχθεί και είναι τέλος Σεπτέμβρη. Απ’ τον περασμένο Απρίλιο ακούμε για λεφτά με… ουρά, τα οποία τελικά θα είναι κοντά στα 10.000.000 κι αυτά σε βάθος τετραμήνου. Καλό 2019 να έχουμε με λίγα λόγια. Απ’ τον περασμένο Απρίλιου ακούμε για προσπάθειες παραμονής του Λουτσιάνο, για «δώσε αυτό που θέλει ο Λουντ να τον κρατήσουμε», για κορυφαίους μάνατζερ που φέρνουν… παικταράδες αλλά φταίει ο Δώνης με τον Νταμπίζα που δεν τους θέλουν, για αύξηση στο μπάτζετ για τον στράικερ που ποτέ δεν ήρθε.

Φυσικά πρώτα και πάνω απ’ όλα, η ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση της Pan Asia (τη θυμάστε φανταζόμαστε, αυτή που έχει έδρα την Ελβετία) έκανε λόγο για 13.000.000 ευρώ που θα πάνε στα χρέη, για αποπληρωμή του χρέους για την εξαγορά των εγκαταστάσεων στο Κορωπί ύψους 7.000.000 ευρώ, για πληρωμή των 7.000.000 ευρώ που δεσμεύονταν απ’ το τηλεοπτικό συμβόλαιο για χρέη προς δάνεια. Το σύνολο 27.000.000 ευρώ. Προσθέστε και 20.000.000 ευρώ για την ενίσχυση της ομάδας. Ξαναλέμε, όλα αυτά επίσημα όχι με δημοσιεύματα φίλων.

Το δούλεμα συνεχίζεται σε όλο του το μεγαλείο. Ούτε Δ.Σ. άλλαξε, ούτε ο Αλαφούζος έφυγε, αλλά κυρίως ποτέ μα ποτέ δεν ήρθαν τα… λεφτά με ουρά απ’ την Ασία. Θα τα περιμένουμε για καιρό καθώς φαίνεται. Κάνα τετράμηνο σίγουρα κι αυτά με… δόσεις. Όπως ακριβώς και οι αποπληρωμές των χρεών. Από εκεί και μόνο έπρεπε να έχουν καταλάβει οι πάντες το επίπεδο της… επιθεώρησης που παίζεται απ’ όλο αυτό το «θίασο».

Κακό στον Παναθηναϊκό κάνουν, του χαμηλώνουν το όποιο στάτους άφησε η διοίκηση Αλαφούζου και φυσικά ο κόσμος «βράζει». Δεν αξίζει όμως γι’ αυτούς. Μην ασχολείστε καν. Ασχοληθείτε με την ομάδα, με τα παιδιά και τον Δώνη. Με σοβαρά πράγματα δηλαδή, τα ασόβαρα αφήστε τα στη γωνιά τους. Επενδυτικά σχήματα που ντρέπονται να μιλήσουν δημόσια, που δε γουστάρουν να ξέρει ο κόσμος τίποτα, που κρατούν μυστικό μέχρι και το ποιοι βάζουν λεφτά (σε θεωρητικό επίπεδο πάντα) ας μείνουν μακριά. Αυτοί ήρθαν τάζοντας τη γη με τα άστρα και τελικά θέλουν να εμπλακούν στην ΠΑΕ (όχι να την πάρουν) με… ψίχουλα και αυτό για άλλους σκοπούς που δεν τους ξέρουμε αναλυτικά και δεν μας ενδιαφέρουν να σας πούμε την αλήθεια. Στον Παναθηναϊκό δεν έχει καμία δουλειά το ψέμα, η κοροϊδία και οι υπεκφυγές. Αυτά που μας… ταΐζουν made in Thailand δηλαδή.

Επίσης είναι ξεκάθαρο πλέον το γιατί ο Αλαφούζος το… έσπρωχνε και το «πάλευε» απ’ την αρχή. Να παραχωρήσει την ΠΑΕ στην πλευρά Πιεμπονγκσάντ δηλαδή. Ήθελε και θέλει να μείνει ο ίδιος στον Παναθηναϊκό. Να έχει αυτός το κουμάντο, μαζί με τη διοίκησή του. Ποτέ δεν έφυγε, ποτέ δεν ήθελε να φύγει και φυσικά δε θέλει να φύγει! Η Pan Asia του… Ταϊλανδορέστη, βόλεψε. Σε κάνα τετράμηνο, κάποια χρήματα θα έχουν μπει, θα έρθουν ως «συμπαίκτες» οι Πιεμπονγκσάντ (ναι αυτούς που προλόγιζαν χωρίς ντροπή στο φιλικό με την Αλκμάαρ ως «νέους ιδιοκτήτες του Παναθηναϊκού» λες και ήταν το περίπτερο της γειτονιάς), θα κάνουν κάποιες μικροαλλαγές στο Δ.Σ. και αυτό ήταν. Συνδιοίκηση, τα έσοδα θα πληρώνουν τα χρέη που έτσι κι αλλιώς είναι σε δόσεις πολλών ετών, η ομάδα θα παραμένει εκτός κάθε διεκδίκησης στόχων που της αρμόζουν και… η ζωή θα συνεχίζεται. Αυτά για να μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας. Αρκετά μας κοροϊδεύουν αυτοί, μην το κάνουμε και μόνοι μας…

Επιτυχία στα παιδιά και στον Δώνη. Μόνο αυτοί μας έμειναν να θυμόμαστε λίγο Παναθηναϊκό. Έστω και λίγο. Όλα τα άλλα… άστα να πάνε.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου