ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΗ ΣΚΑΤΕ…

Μα τι τρελοί που είμαστε, όλο το κακό βάζουμε στο μυαλό μας ενώ τα πάντα είναι σούπερ!

Όλα καλά παιδιά, μη σκάτε…

Ώρες ώρες ρε παιδί μου είναι σα να μας πιάνει… κατάθλιψη. Θα μας πείτε γιατί; Καλοκαιράκι, ζεστούλα, οι γυναίκες ομορφαίνουν, τι μπορεί να σου πηγαίνει τόσο μα τόσο άσχημα; Τα δίκια σας τα έχετε. Αλλά αναφερόμαστε στον Παναθηναϊκό. Κι εκεί, βέβαια, σαν… καλοκαιράκι αντιμετωπίζεται το πράγμα. Απ’ όλους όσους… ξέρουν (ή έτσι λένε τουλάχιστον). Όλα πάνε σούπερ, όλα πρίμα, τα προβλήματα μη σας πούμε πως λύθηκαν όλα και η… εκτόξευση έφτασε. Ε βέβαια, αφού και η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου προχωρά είτε μέσω της μετοχοποίησης των χρημάτων που έχει βάλει ο ιδιοκτήτης (έτσι γράφει ο ένας) είτε επειδή έχει βάλει 1,8 εκατ. και συνεχίζει να βάζει (έτσι γράφει ο άλλος). Δε φταίνε όσοι τα γράφουν φυσικά. Κάποιοι τους τα λένε. Προφανώς κάποιοι απ’ την πλευρά Αλαφούζου. Ναι ναι, αυτού που… εξαφανίστηκε και έκανε στην άκρη. Αυτός μπράβο!

Ας είμαστε χαρούμενοι λοιπόν. Να πανηγυρίζουμε ρε παιδί μου γιατί έρχεται η… εκτόξευση του Παναθηναϊκού μας. Να κοιτάτε πάντα την θετική πλευρά των πραγμάτων. Αυτό που πρέπει να κάνουμε κι εμείς, οπότε πρώτα για τον εαυτό μας το λέμε. Μην αναλώνεστε σε… μικρής σημασίας καταστάσεις, πάντα να βλέπετε την… μεγάλη εικόνα. Σήμερα θα αναφέρουμε μερικά παραδείγματα για να καταλάβετε.

Μην κοιτάτε το γεγονός πως δεν μπορούμε να πάρουμε τον Καμπετσή και οι διαπραγματεύσεις κρατούν τόσες μέρες. Να κοιτάτε πως… μιλάμε με την Ντόρτμουντ!

Μην κοιτάτε το γεγονός πως έχουμε χάσει το μέτρημα με το πόσες προσφυγές είναι προγραμματισμένες να εκδικαστούν καθημερινά. Να χαίρεστε που παίρνουμε αναβολές και δεν… κουράζουμε τους δικαστές, άνθρωποι είναι κι αυτοί.

Μην ασχολείστε με το ποιοι είναι μαζί με τον Πιεμπονγκσάντ, ποιους ήρθε να συναντήσει, τι ήρθε να κάνει κτλ. Να ασχολείστε με το γεγονός πως θα… αλλάξουμε επίπεδο (έτσι γενικά κάτι παραπάνω δεν ξέρουμε αλλά μην μιζεριάζουμε).

Μην βλέπετε το γεγονός πως δεν έχουν μπει ακόμη τα 20 εκατ. ευρώ της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου απ’ τον Αλαφούζο. Να κοιτάτε με το γεγονός πως… θα μπουν κάποια στιγμή. Μη σας πούμε πως πρέπει να ισχύει το «δε μετρά ο προορισμός, αλλά το ταξίδι». Μεγαλεία ζούμε!

Να μην στεναχωριέστε που η ομάδα δεν έχει παίκτες και παίρνει μόνο νέα παιδιά που δεν γνωρίζουμε (κάτι που όπως βλέπετε πανηγυρίζεται έξαλλα άλλωστε). Αυτό δε θέλουμε για την Ελλάδα μας ρε παιδιά; Ευκαιρίες στα νέα παιδιά; Καταπολεμά την ανεργία ο Παναθηναϊκός, μην το γελάτε καθόλου. Να το χαρείτε λοιπόν!

Μην βλέπετε που δεν έχουν βγει ακόμη τα διαρκείας ενώ φτάνουμε τέλη Ιουλίου. Είναι… κόλπο βρε, για να ανέβει η προσμονή και μόλις βγουν να γίνει ο χαμός! Να τρέχει ο κόσμος να τα πάρει.

Αυτά και… ζήτω η τρέλα! Άλλωστε ζούμε καθημερινά την απόλυτη τρέλα στον Παναθηναϊκό.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ