ΠΟΣΟ ΑΝΤΙ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ…

Το μόνο που δεν έχουμε δει είναι ανακοίνωση της ΠΑΕ για στήριξη στην ΚΑΕ ΟΣΦΠ!

Πόσο αντι-Παναθηναϊκοί μπορεί να είστε…

Ημέρα Παναθηναϊκής χαράς. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και η διοίκησή του αναλαμβάνουν τον Α.Ο. Το «τριφύλλι»… ανασαίνει ξανά, βγαίνοντας απ’ τον βούρκο που πνιγόταν εδώ και χρόνια. Μέσα στην μιζέρια, την ανυπαρξία, την πίκρα, την απαξίωση, το υπέρτατο ξενέρωμα του κόσμου. Αυτή ακριβώς τη μέρα, αυτή ακριβώς τη στιγμή, διάλεξε η ΠΑΕ για να βγάλει ανακοίνωση διχόνοιας. Ανακοίνωση που απλά θυμίζει πόσο αντι-Παναθηναϊκή είναι η ΠΑΕ που θεωρητικά έπρεπε να υπηρετεί το καλό του Παναθηναϊκού. Έστω για τους τύπους, δεν είπαν ένα «συγχαρητήρια, καλή δύναμη» κτλ. Αλλά οκ το λιγότερο είναι αυτό θα μας πείτε. Άλλωστε κι ευχή να δώσουν, για καλό δε θα είναι.

Οι αποκαλύψεις απ’ την πλευρά του κ. Γιαννακόπουλου ήρθαν άμεσα. Ας σταθούμε σε ένα γεγονός. Στην ύπαρξη χρέους 600.000 ευρώ το οποίο θέλει η ΠΑΕ να αποπληρώσει στον Α.Ο. σε βάθος πενταετίας. Θα μας πείτε και να μην το έλεγε κάποιος, θα το ξέραμε. Η διοίκηση-ιδιοκτησία μιας ΠΑΕ που κάνε έφεση σε δικαστική απόφαση για ποσό που επιδικάστηκε στον Χρήστο Μπούρμπο, που δέχεται να τρέχει στα δικαστήρια για δόση 30.000-40.000 ευρώ στον Εσιέν και πόσα ακόμη εξευτελιστικά παραδείγματα, ήταν δυνατόν να μην έχει… πιστολιάσει τον Ερασιτέχνη;

Επίσης πραγματικά θα ήταν καλύτερο η ανακοίνωση-μνημείο να έχει υπογραφές προσώπων από κάτω. Όχι ένα ξερό «ΠΑΕ». Επειδή αύριο μεθαύριο κάποιοι μπορεί να θελήσουν να βγάλουν απ’ έξω την… ουρά τους. Και να πουν «εμείς δεν συμφωνούσαμε με αυτή την κίνηση». Υπογράψτε λοιπόν. Φανεροί και… μη φανεροί. Με ονοματεπώνυμο. Ποιοι είστε εσείς που «σπέρνετε» τη διχόνοια, τη στιγμή που έχετε καταστρέψει κάθε Παναθηναϊκή έννοια στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Έχετε ρεζιλέψει το σύλλογο για να υπηρετήσετε το «δεν πληρώνω» ενός ανθρώπου.

Δεν χρειάζεται ανάλυση. Πραγματικά και να μην προχωρούσε σε αποκαλύψεις ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όλοι θα ξέραμε. Όχι με λεπτομέρειες ίσως, αλλά θα ξέραμε. Τώρα μάθαμε αναλυτικά κάποια πράγματα. Ίσως μάθουμε και περισσότερο. Αυτό που ποτέ δε θα καταλάβουμε, είναι γιατί ο Παναθηναϊκός μας έφτασε στο σημείο να έχει την πλέον αντι-Παναθηναϊκή ιδιοκτησία-διοίκηση της ιστορίας του. Μια ΠΑΕ που έχει αντιδράσει υπέρ του Ολυμπιακού για ματς με τον ΠΑΟΚ (!), έχει βγάλει ανακοίνωση για… πολιτικούς λόγους, έβγαλε και τώρα διχαστική θέση για να πει κάτι κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ξαναλέμε, δεν είναι χαζοί. Αντί-Παναθηναϊκοί είναι. Προσευχηθείτε να σηκωθούν να φύγουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Να φύγουν, όχι να… κρύβονται πίσω από άλλους. Να φύγουν. Η ιστορία, άλλωστε, τους έχει ήδη κρίνει. Και έχει διαγράψει πολλά μπροστά στην τωρινή ξευτίλα στην οποία υποβάλλουν τον Παναθηναϊκό.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ