ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ…

Η «ζωή» του Παναθηναϊκού εξαρτάται από ανθρώπους που για να τους πιστέψουν οι παίκτες πως τους πλήρωσαν, θέλουν να δουν αποδείξεις κατάθεσης!

Βάστα γερά τριφυλλάρα…

26 Μαρτίου, ανακοίνωση ΠΑΕ: «Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος και ιστορικότερος ποδοσφαιρικός σύλλογος της Αθήνας και της Ελλάδας. Δεν μπορεί, δεν νοείται και δεν πρόκειται να υποβιβαστεί. Η διοίκηση της ΠΑΕ κάνει προς τούτο όλες τις απαραίτητες ενέργειες».

1η Απριλίου, Βασίλης Κωνσταντίνου, πρόεδρος ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Ο Παναθηναϊκός αισιοδοξεί και νομίζω ότι την αδειοδότηση δύσκολα θα τη χάσει. Ο Παναθηναϊκός θα την πάρει. Είναι μια δύσκολη περίοδος για τον Παναθηναϊκό, το ξέραμε από την αρχή. Ο Παναθηναϊκός θα μείνει εκεί που του αξίζει».

Αυτά… Για να μην ξεχνιόμαστε. Κάποιου είδους ανάλυση δεν χρειάζεται να γίνει. Τόσο καιρό το μόνο που χάνει ο Παναθηναϊκός για μια απλή ιστορία, είναι χρόνος. Σε κάθε έκφανση της πραγματικότητας, οι «πράσινοι» απλά ρεζιλεύονται. Δεν έμεινε κάτι άλλο, μόνο ο υποβιβασμός. Ε, αυτόν περιμένουμε πως απλά θα τον αποφύγουμε. Παρά τις αφαιρέσεις βαθμών, παρά το ρεζιλίκι με τις διεργασίες στην λίγκα (βαλσαμωμένο πουλί τους πετά απ’ τα χέρια), παρά το γεγονός πως έχουν καταλάβει μέχρι και οι πέτρες πως ο Αλαφούζος δε θέλει να πληρώσει τα χρέη του.

Το γεγονός πως θυμίσαμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ και τις πρόσφατες δηλώσεις του Κωνσταντίνου, ουσιαστικά δε λέει και πολλά βέβαια. Γιατί είναι προφανές πως είτε δεν το αντιλαμβάνονται, είτε δεν τους ενδιαφέρει η όποια αξιοπιστία μπορεί να υπήρχε. Φτάσαμε στο σημείο να λένε στους παίκτες πως πλήρωσαν και να ζητούν τα παιδιά αποδείξεις. Επειδή δεν εμπιστεύονται το παραμικρό απ’ τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Τα λέει όλα… Αυτοί πρέπει να σώσουν τον Παναθηναϊκό. Ο Θεός μαζί μας…

Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε. Πραγματικά. Έχουν στερέψει τα λόγια και οι όποιες αντοχές όποιου αγαπά τον Παναθηναϊκό. Η ΠΑΕ έγινε… παιχνιδάκι για λόγους μη αθλητικούς, ένα «παιχνιδάκι» που γύρισε στη… μούρη τους. Το να την πληρώσουν αυτοί, δεν μας πειράζει καθόλου. Αλλά αυτοί θα συνεχίσουν την ζωή τους. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα βήμα απ’ τον «θάνατο».

Δεν χρειάζεται επιπλέον ανάλυση. Γενικά δεν χρειάζεται ανάλυση. Όταν χρωστάς στη ΔΕΗ, μετά από 5 λογαριασμούς που δεν έχεις δώσει ούτε ευρώ και μετά από διακανονισμούς που δεν τήρησες, αν δεν πληρώσεις θα στο κόψει το ρεύμα. Όσο κάθεσαι και συζητάς γιατί δεν αλλάζει ο νόμος λόγω… κρίσης, γιατί δεν βρίσκεις άλλους 10 που χρωστούν λεφτά μπας και σας την χαρίσουν, είναι απλά αστείο και εξευτελιστικό. Πληρώστε τους λογαριασμούς, έρχεται μπλακ άουτ.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου