ΠΛΗΡΩΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙΣ!

ΕΥΤΥΧΩΣ δεν πέρασε η ιστορία με την άρση ποινής υποβιβασμού για να κοιταζόμαστε όλοι στα μάτια!

Πλήρωσε να μην τον ρίξεις!

Φέρνεις τους παίκτες και τον κάθε πιστωτή απέναντί σου. Μην τηρώντας διακανονισμούς, γράφοντας στο… χιόνι χρέη που πρέπει να πληρώνεις, ζητώντας να σου κάνουν «κούρεμα» οφειλών πάνω από 50%. Συγχρόνως βγάζεις ανακοινώσεις για θέματα που δεν σε αφορούν, παίρνεις θέση για όσα δεν έχεις καμία σχέση. Και τώρα φτάνεις μέρες μακριά απ’ την οριστική καταστροφή του Παναθηναϊκού. Απ’ τον υποβιβασμό του μεγαλύτερου Ελληνικού συλλόγου στην Β’ Εθνική του ποδοσφαίρου. Που να το πεις και ποιος να σε πιστέψει…

Τακτικές, λογικές και στρατηγικές διοίκησης, το λιγότερο… εγκληματικές. Γιατί ο Παναθηναϊκός ως ΠΑΕ με τον τρόπο που διοικείται τους τελευταίους μήνες, είναι σα να προσπαθεί να… πέσει. Γιατί; Επειδή κάποιοι ήθελαν να έχουν την λογική του «έλα μωρέ, Παναθηναϊκός είμαι δεν θα τολμήσουν»! Έλα όμως που θα τολμήσουν. Και θα τολμήσουν επειδή εσύ τους έβαλες απέναντί σου. Επειδή αν δει κανείς ποιοι είναι αυτοί που ψήφισαν κατά της άρσης της ποινής υποβιβασμού, θα καταλάβει σε ποια πλευρά ανήκουν. Δεν θα κατηγορήσουμε αυτούς, βέβαια. Για λόγους πολιτικής και όχι για το καλό του Παναθηναϊκού, τους έκανες εχθρούς σου. Τρέχα τώρα… Επειδή αν δεν τρέξεις, ο Παναθηναϊκός «σκάει» στα δικά σου χέρια διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Να σας πούμε και κάτι; Καλύτερα που δεν πέρασε η υπόθεση της αφαίρεσης της ποινής υποβιβασμού για μη εξασφάλιση άδειας. Αν περνούσε και δεν υπήρχε ο φόβος υποβιβασμού, αυτή τη στιγμή θα πήγαινες… ήσυχος στο να μην πάρεις άδεια και θα είχες να αντιμετωπίσεις άλλες ποινές. Αφαίρεση βαθμών, περιορισμούς-απαγόρευση μεταγραφών και πάει λέγοντας. Κοινώς μπορεί να έπεφτες κανονικά του χρόνου, επειδή με αυτές τις ποινές θα ήταν και «βόμβα» στα θεμέλια της όποιας συμφωνίας για την επόμενη μέρα της ομάδας. Συν τοις άλλοις, καλύτερα να κοιτιόμαστε στα μάτια. Να μη σκύβουμε το κεφάλι αισθανόμενοι ευνοημένοι σκανδαλωδώς. Να ξέρουμε πως το κούτελό μας είναι πεντακάθαρο.

Ένας δρόμος υπάρχει. Πληρώνεις. Κι αυτό εξαρτάται απ’ τον Γιάννη Αλαφούζο φυσικά. Αυτός πρέπει να πληρώσει και η διοίκησή του να τρέξει μέσα στις επόμενες ελάχιστες μέρες, να διακανονίσει τις οφειλές, να πάρει τα χαρτιά στα χέρια της για να τα καταθέσει στον φάκελο που θα δοθεί για την άδεια. Διαφορετικά, ο Παναθηναϊκός θα υποβιβαστεί. Θα «σκάσει» στα χέρια του Γιάννη Αλαφούζου. Είναι να χτυπάμε ομαδικά τα… κεφάλια μας στον τοίχο. Δεν υπάρχει κάτι άλλο όμως. Μέχρι τέλος του μήνα. Τόσο απέχουμε απ’ τον υποβιβασμό αν δεν δοθούν τα χρήματα που έπρεπε να έχουν δοθεί εδώ και καιρό. Τικ τακ τικ τακ… Προσευχηθείτε μη φτάσουμε στο μπουμ! 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου