ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ

Κινήσεις που δεν έχουν κανένα νόημα μέχρι και την τελευταία στιγμή…

Οι αντιπρόεδροι του Εδεσσαϊκού

Δεν έχεις ιδέα αν θα προλάβεις να πάρεις άδεια. Δεν έχεις ιδέα αν θα προλάβεις να συμφωνήσεις για διακανονισμούς μπας και σωθείς. Δεν έχεις ιδέα αν θα αφαιρεθεί η ποινή του υποβιβασμού, αλλά… ελπίζεις. Δεν έχεις ιδέα αν θα δοθεί παράταση στην προθεσμία υποβολής φακέλου. Κι όμως. Μέσα σε όλα αυτά, βρίσκεις ως ΠΑΕ τον χρόνο για να κάνεις… παιχνίδια. Τι είδους παιχνίδια; Ένας Θεός ξέρει. Που βοηθούν τον Παναθηναϊκό; Ούτε ο Θεός δεν το ξέρει αυτό. Απλά κάνουμε κάτι για να το κάνουμε, λέμε κάτι για να το πούμε και στα σοβαρά δεν υπάρχει η παραμικρή γνωστοποίηση προθέσεων (έστω).

Αυτό που έγινε με την επιστολή Βασιλειάδη, ήταν απλά μια ακόμη σταγόνα στο ποτήρι που έχει ξεχειλίσει προ πολλού. Με μια ανακοίνωση-επιστολή… ανάλατη, χωρίς νόημα, χωρίς να παίρνει θέση, χωρίς την παραμικρή δυναμική (όπως θα έπρεπε αφού Παναθηναϊκός είσαι), χωρίς να καταλαβαίνει κανείς αν συμφωνείς ή όχι. Θύμισες… αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού. Και μετά θα πούμε ναι, αλλά αν δεν συζητήσουμε θα πούμε όχι αλλά λέμε ναι στις προτάσεις. Ένα μπάχαλο. Τελικά υπέγραψες αυτά που ζήτησε ο Υφυπουργός. Γιατί όλο αυτό το σόου λοιπόν; Γιατί όλη αυτή η ιστορία που σε έκανε να συνδεθείς ανοιχτά με τον Ολυμπιακό; Οκ, έχουμε εκατομμύρια προβλήματα, βρείτε μας ένα λόγο που έπρεπε να προστεθεί κι αυτό στον Παναθηναϊκό. Πείτε μας ως τακτική τι κέρδισε η ΠΑΕ απ’ όλο αυτό; Τις εντυπώσεις; Γελάει όλη η Ελλάδα μαζί μας, εκτός αν έχετε πατήσει το… mute.

Δυστυχώς είναι η πολλοστή φορά που ενώ περιμένουμε με αγωνία κάποια τοποθέτηση για όσα «καίνε» τον Παναθηναϊκό, βλέπουμε αντίδραση για κάτι που δεν έχει καμία θέση στην Παναθηναϊκή πραγματικότητα αυτή τη στιγμή. Όπως τα πολιτικά… ντου, η αντίδραση για ματς που δεν έχουμε καμία θέση στηρίζοντας αντιπάλους με τους οποίους δεν θα έπρεπε να έχουμε ούτε… πυρετό!

Όλα αυτά, τη στιγμή που οι αλλαγές στο ποδόσφαιρο για παράδειγμα, αφορούν την Superleague της επόμενης σεζόν. Κοινώς καλά καλά δεν ξέρουμε αν θα είναι εκεί ο Παναθηναϊκός. Αλλά εμάς αντί να μας ενδιαφέρει αυτό, έπρεπε να στείλουμε επιστολή… αντιπροέδρου Εδεσσαϊκού και να κάνουμε τα πάντα θάλασσα για ακόμη μια φορά. Ενώ ήδη είμαστε «πνιγμένοι»!

Ακόμη, βέβαια, καμία αντίδραση στο θέμα του «Athens Alive» και στην επιστολή-πρόταση που έλαβε η ΠΑΕ και προσωπικά ο Γιάννης Αλαφούζος. Κανείς. Ούτε καν ως διαρροή. Λες και δεν έγινε τίποτα μωρέ. Όλα καλά πάνε, έχουμε το χρόνο μας. Ο κόσμος «καίγεται» και αυτοί… χτενίζονται για να το πούμε απλά. Η ίδια ακριβώς στάση και αναφορικά με την ιστορία της αδειοδότησης. Καμία γνωστοποίηση της κατάστασης προς τον κόσμο. Από κανέναν. Το πώς εξηγείται όλη αυτή η στάση, το αφήνουμε σε εσάς. Επειδή εμείς μπορεί να έχουμε εμπάθεια, συμφέρον, κόμπλεξ, ηλιθιότητα, αγαθοσύνη, οτιδήποτε ρε παιδί μου.

Όλα αυτά έχουν γίνει μόλις τις τελευταίες μέρες. Περίοδο ιστορικής ευθύνης δηλαδή. Περίοδο που πρέπει να κάνεις τα πάντα για να σώσεις την κατάσταση. Αντ’ αυτού πετάς… αετό και δεν έχεις έστω την ευγένεια να απαντήσεις στην σοβαρότερη πρόταση που έχει γίνει στον Ελληνικό αθλητισμό και στην Ελληνική κοινωνία (λόγω θέσεων εργασίας κτλ) τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον!

Συγγνώμη κιόλας, αλλά πραγματικά εμείς δεν παίρνουμε κι όρκο για το αν όλοι μας θέλουμε να σωθεί ο Παναθηναϊκός. Αλλά είπαμε, εμείς έχουμε… αγαθοσύνη τι να ξέρουμε; Άντε και ο Θεός μαζί μας. Να γελάσει το χειλάκι μας γιατί οι Παναθηναϊκοί το αξίζουν πέρα για πέρα!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου