ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΛΕΚΟΜΑΣΤΕ…

Ως ΠΑΕ κοίτα τα προβλήματά σου και μη σε νοιάζει αν… καεί η πίτα που δεν τρως!

Τώρα εμείς γιατί μπλεκόμαστε…

Ο καθένας έχει τη γνώμη του για όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Τη δική μας δε θα την εκφράσουμε. Για έναν και μόνο λόγο. Επειδή δεν αφορά τον Παναθηναϊκό. Δεν τελείωσε το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ; Οκ, δικαίωμά τους. Ήταν κανονικό το γκολ ή όχι; Ας το κρίνουν οι ειδικοί. Είναι πρωτόγνωρα όσα έγιναν για να φτάσουμε στην διακοπή του αγώνα; Ε, καμία σημασία δεν έχει. Τι έχει γράψει στο φύλλο αγώνα ο Κομίνης; Ας έγραψε και έκθεση για την πυρηνική φυσική, καθόλου δεν μας ενδιαφέρει.

Είναι καιρός να μας ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός και όχι το ποδόσφαιρο. Το λέμε ωμά, ψυχρά και χωρίς καμία στεναχώρια. Αν ψάχνετε… πονόψυχους για το καλό του αθλήματος, να πάτε εκεί που σας το «πουλάνε», επειδή στην πράξη κανείς δεν είναι τέτοιος. Ως Παναθηναϊκός εδώ και χρόνια ενδιαφέρεσαι για το άθλημα, προχωράς με το… σταυρό στο χέρι και πάει λέγοντας. Γι’ αυτό είσαι πειραματόζωο στις ποινές, γι’ αυτό έχεις διαλυθεί απ’ τον κάθε πικραμένο, γι’ αυτό έφτασες στο σημείο να μη σε υπολογίζει ούτε ο Ατρόμητος κι ο κάθε Ατρόμητος. Ε, δεν είναι δυνατόν να καθόμαστε να «σκάμε» για τα συμφέροντα του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Στο τέλος της ημέρας, αν ο Γιώργος, ο Ηλίας, ο Τάκης, ο Σάκης, ο Αγαμέμνονας κτλ, θέλουν να σχολιάσουν το θέμα του ποδοσφαίρου, δικαίωμά τους. Αυτοί βέβαια δεν είναι η επίσημη ΠΑΕ. Είναι διαφορετικό ο κάθε ανύπαρκτος (τον εαυτό μας βάζουμε στην κορυφή της λίστας) να λέει κάτι πίνοντας καφέ με τους φίλους του και διαφορετικό να βγαίνουν δύο ανακοινώσεις σε διάστημα τριών ημερών, τη στιγμή που είχαμε ξεχάσει πως υπάρχει η ΠΑΕ. Τη στιγμή που μέχρι και η ιστοσελίδα της ομάδας δεν είχε ενημερωθεί έστω τυπικά.

Τα προβλήματα είναι τεράστια. Ο αγώνας που πρέπει να δίνεται καθημερινά για να αποφύγουμε την ολοκληρωτική καταστροφή, κανείς δεν γνωρίζει αν θα έχει αποτέλεσμα. Επειδή πέρασε ο Ιανουάριος (φόβος προσφυγών) κι επειδή αγωνιστικά κουτσά στραβά έχεις μια συνέπεια έστω με το ρόστερ που απέμεινε, δεν σημαίνει πως τα δύσκολα τα άφησες πίσω σου. Ευρώπη δεν υπάρχει μια και τιμωρείσαι, δεν ξέρεις αν θα «σβήσεις» την ποινή και κυρίως δεν γίνεται και… χαμός για την άδεια συμμετοχής στην Superleague. Κάτι που σημαίνει πως υπάρχει φόβος για το αν θα είσαι στην κατηγορία την επόμενη σεζόν. Καταλαβαίνει ο καθένας το μέγεθος των προβλημάτων. Ε, το τι θα γίνει σε δουλειές άλλων, δεν μας απασχολεί καθόλου. Και είναι κάπως προκλητικό να ενδιαφερόμαστε μην… καεί μια πίτα που σίγουρα δεν τρώμε.

Από την τελευταία ανακοίνωση, ελπίζουμε να είναι απλή αναφορά η ιστορία για την δυσκολία εξασφάλισης άδειας (αυτό λέει στο σημείο που αναφέρει «δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια εκείνων των ομάδων που επιχειρούν με έντιμο και νόμιμο τρόπο, όπως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να διατηρηθούν εντός των πλαισίων που ορίζουν οι κανονισμοί των διεθνών και εγχώριων οργάνων ποδοσφαίρου») λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος. Επειδή πραγματικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε η διακοπή μιας εβδομάδας (τόσο θα είναι εδώ που τα λέμε, μετά έτσι κι αλλιώς δεν είχε αγώνες λόγω Εθνικής) πώς μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην υπόθεση της άδειας. Ξαναλέμε, μη εξασφάλιση άδειας σημαίνει Β’ Εθνική. Όποιος ασχολείται με το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ την ώρα που ο Παναθηναϊκός έχει αυτά τα προβλήματα, απλά δεν είναι Παναθηναϊκός!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 21 Αυγούστου