ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΡΕΖΙΛΕΥΟΜΑΣΤΕ!

Η αφαίρεση βαθμών μας… χτυπά την πόρτα κι εμείς κάνουμε κινήσεις «τακτικής»!

Τελειώνετε ρεζιλευόμαστε!

Όχι, δεν γίνεται να χαρούμε πάνω από μία μέρα. Είναι κατάρα ρε παιδί μου πώς να το κάνουμε; Κάτι θα γίνεται και… σφαλιάρα και γύρνα στην θέση σου. Στην προκειμένη είναι το γνωστό τρέμουλο απ’ τα νεύρα, επειδή ξαναμπήκαμε στην λογική των προσφυγών, του παρακαλετού για να μην εκδικαστούν οι υποθέσεις και πάει λέγοντας. Έλα όμως που το αίτημα του Παναθηναϊκού για 1.253η αναβολή στην υπόθεση Ταυλαρίδη δεν έγινε δεκτό! Έλα όμως που πάλι θα ακούσουμε πως φταίει ο Ταυλαρίδης και ο δικηγόρος του. Έλα όμως που και πάλι θέλαμε να πείσουμε πως… περιμένουμε λεφτά για να πληρωθούν οι υποχρεώσεις.

Θα το πούμε απλά. Όταν τα ακούς ή τα διαβάζεις όλα αυτά, απλά κατεβάζεις το κεφάλι από ντροπή. Νιώθεις το ρεζιλίκι να σε διαπερνά ρε παιδί μου, ξεφτιλίζεται η ομάδα που αγαπάς, ο Παναθηναϊκός είναι όχι η Βέροια ή ο ΟΦΗ ή η Νέα Καβάλα ή κάποια άλλη ομάδα που θα αλλάξει ΑΦΜ και δεν τρέχει τίποτα. Ξαναλέμε, για τον Παναθηναϊκό μιλάμε. Κάθε προσφυγή, κάθε αναβολή που ζητάμε και πάει λέγοντας, είναι απλά ένα ακόμη καρφί στο… φέρετρο της αξιοπρέπειας του «τριφυλλιού».

Το να αρχίσουμε να αναλύουμε πότε έπρεπε να έχουν πληρωθεί τα χρήματα, είναι περιττό. Το να θυμηθεί κανείς τι ειπώθηκε στις προηγούμενες αναβολές, αφήστε το καλύτερα. Απλά είναι ξεκάθαρο πως πλέον δεν πάει παραπέρα. Οκ, το ρεζιλίκι έχει ξεπεράσει κάθε όριο αλλά είναι προφανές πως αυτό δεν ενδιαφέρει κανέναν απ’ αυτούς που θα έπρεπε να ενδιαφέρει. Τουλάχιστον μην γίνει καμιά άλλη ζημιά. Μέχρι να βγει η απόφαση πληρώστε τον Ταυλαρίδη να τελειώνουμε. Βρείτε λύση και με τα υπόλοιπα παιδιά. Δεν μας φταίει κανείς Βέμερ, κανείς Τοτσέ, κανείς Εσιέν. Εμείς φταίμε ως Παναθηναϊκός. Βρείτε λύση. Διακανονίστε, πληρώστε, αλλά να γλιτώσουμε τίποτα. Υποτίθεται πως με τα λεφτά του Βιγιαφάνιες θα λύνονταν τα θέματα των προσφυγών. Και δεν λύθηκε τίποτα (ακόμη κανείς δεν έχει πει γιατί έγινε αυτό αλλά ποιος ασχολείται να απαντά;), ίσα ίσα που έρχεται το… φορτηγό κατά πάνω μας κι εμείς κοιτάμε παρακαλώντας να αλλάξει πορεία τελευταία στιγμή.

Μην ξεχνιόμαστε, πέρα από τις προσφυγές είναι και οι παίκτες που υπάρχουν στην ομάδα. Τελειώνει ο μήνας, μια βδομαδούλα έμεινε παιδιά σκάρτη κι αυτή. Είναι το υπόλοιπο του Οκτώβρη και το μεγαλύτερο μέρος της δόσης του Δεκέμβρη. Αυτά τα χρήματα που ο ίδιος ο Κωνσταντίνου κοιτούσε στα μάτια τους ποδοσφαιριστές και τους έλεγε πως θα τα πάρουν μέχρι τέλος Φεβρουαρίου. Αυτοί το δέχτηκαν παρότι η αξιοπιστία του Παναθηναϊκού είναι πλέον… κουρελόχαρτο. Ε, αν και τώρα δεν γίνει, καλύτερα να το… κλείσουμε το μαγαζί να πάμε σπίτια μας. Μην το κουράζουμε άλλο.

Το χειρότερο όλων είναι πως διαρκώς αυξάνονταν οι πληροφορίες πως θα μπουν χρήματα, θα δοθεί λύση, θα πληρωθεί η εφορία τουλάχιστον και πάει λέγοντας. Μέχρι τώρα, όμως, τα λεφτά του Βιγιαφάνιες πήγαν στην εφορία, προσφυγές, δόσεις συμβολαίων, υπάλληλοι κτλ, ακόμη περιμένουν αλλά οι τελευταίες κινήσεις στην τράπεζα, βγάζουν δύο… φάσκελα απ’ τον Παναθηναϊκό και όχι πληρωμές. Φτάνει, μην ρεζιλεύετε άλλο τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας. Τον ρημάξατε, τον διαλύσατε, φτάνει! Δεν είναι δυνατόν να γίνεται όλο αυτό που είναι μια γελοιότητα και τίποτα περισσότερο και να ακούμε πως είναι κινήσεις… τακτικής. Αν όντως είναι κάτι τέτοιο, τότε οι εμπνευστές της συγκεκριμένης τακτικής έχουν αναγάγει την αποτυχία σε επιστήμη!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου