ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΛΙΓΚ ΚΑΠ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ!

Μοιάζει με οίκο ανοχής το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ανοίξαμε (εδώ και χρόνια) και σας περιμένουμε! 

Παιδιά το Λιγκ Καπ μην ξεχάσουμε!

Πλέον έχουμε φτάσει στο σημείο να γελάμε. Να μας φαίνεται απλά αστείο, γελοίο. Όλο αυτό που συμβαίνει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ρε παιδί μου. Οκ, ο Παναθηναϊκός ξέρουμε πως δεν έχει κανένα σεβασμό. Δεν περιμέναμε να έχει άλλωστε. Όπου φτωχός κι η μοίρα του, όπου αδύναμος διοικητικά και η μοίρα του. Αλλά εδώ μιλάμε για το απόλυτο ρεζιλίκι μιας λίγκας, για το απόλυτο ρεζιλίκι ενός τύπου (διαιτητή) που κανείς ακόμη δεν μπορεί να καταλάβει τι στο διάολο σκέφτηκε και ξεκίνησε το ματς στην Λιβαδειά!

Είχε κάποιο ραντεβού και δεν ήθελε να μείνει στην Βοιωτία; Βαριόταν και είπε «ας το κάνω ρε παιδί μου να τελειώνουμε»; Τον πίεσε κάποιος; Κι αν ναι ποιος; Θα μας πείτε τι σημασία έχει; Ο Παναθηναϊκός είτε σε χιονοδρομικά είτε σε πισίνες, πρέπει να παίζει ποδόσφαιρο, επειδή το θέλει κάποιος… μαθητευόμενος μάγος. Αλλά εδώ μιλάμε για μια διοργάνωση που ρεζιλεύεται σε τεράστιο βαθμό. Τώρα να μπούμε στην διαδικασία να βρούμε γιατί δεν πίεσε η ίδια η λίγκα να γίνει το αυτονόητο και να μην ξεκινήσει το ματς, είναι ανούσιο. Οι άνθρωποι το μόνο που σκέφτονται είναι πως θα γλιτώσουν την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών, πως θα πάρουν κάνα φράγκο παραπάνω επειδή οι χορηγίες φεύγουν σαν τα χελιδόνια όταν χαλάει ο καιρός. Α, μην το ξεχάσουμε. Σκέφτονται και το πώς θα διεξαχθεί το… Λιγκ Καπ. Βρε δεν …………. να ασπρίσουμε καλύτερα!

Στα Γιάννινα πέρασε μια δεκαετία ύπαρξης της Superleague για να μπουν στον κόπο να φτιάξουν το γήπεδο. Όχι οι ίδιοι, ο ΠΑΣ το έκανε, αλλά ας τους το πιστώσουμε. Τώρα να μπουν στον κόπο να σκεφτούν αποστραγγιστικά έργα στα γήπεδα και πάει λέγοντας, είναι μάλλον κωμικό. Στην τελική, δεν μας καίει κιόλας. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι που απαρτίζουν την λίγκα, σε κάθε ευκαιρία δείχνουν την εχθρική τους διάθεση απέναντι στον Παναθηναϊκό που μας ενδιαφέρει. Ας διαλυθεί αυτός ο συνεταιρισμός να ηρεμήσουμε επιτέλους. Επειδή όλοι μαζί έχουν μικρότερη σημασία και αξία μπροστά σε ένα απλό διάστρεμμα που μπορεί να πάθαινε κάποιος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού επειδή ένας ανίκανος διαιτητής θέλησε να παιχτεί ένα δεκάλεπτο σε γήπεδο… πισίνα!

Το χειρότερο όλων, πάντως, είναι πως κάποιος Ευαγγέλου κάνει και επίδειξη δύναμης απέναντι στον Παναθηναϊκό. Γιατί μην κοροϊδευόμαστε. Οποιαδήποτε άλλη ομάδα ήταν στη θέση του «τριφυλλιού», το ματς δεν θα ξεκίναγε ποτέ. Ειδικά απ’ τη στιγμή που είναι νωπές οι μνήμες και ακόμη συζητιέται ο Αρετόπουλος που επέτρεψε να παιχτεί ματς σε… χιονοδρομικό κέντρο (στην Λαμία για το κύπελλο). Κατά συνέπεια ο Ευαγγέλου απλά έκανε επίδειξη μη σεβασμού στον Παναθηναϊκού και διεκδίκησε τα λεπτά διασημότητας που του αναλογούν. Ελληνικό ποδόσφαιρο… Καληνύχτα κύριοι, κλείστε το να ηρεμήσει ο κόσμος.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 26 Απριλίου