ΑΣ ΤΟΝ… ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Χάσαμε και στην Λεωφόρο, ας πούμε τα ίδια που δεν δίνουν καμία λύση και η ζωή συνεχίζεται… 

Ας τον… κλάψουμε και σήμερα

Έτσι όπως είναι τα πράγματα, το πλέον κουραστικό όλων είναι να λες τα ίδια συνέχεια και συνέχεια. Ο Παναθηναϊκός που είναι σε αυτή την κατάσταση και δεν πάει πουθενά και δεν μπορεί να τραβήξει άλλο αυτή η κατάσταση και μπλα και μπλα και μπλα. Είναι τρομερά ψυχοφθόρο όλο αυτό. Είναι απίστευτα σιχαμένο. Όχι απλά αναγκάζει τους πάντες να «αδειάσουν», αλλά δεν έχει και νόημα. Λύση υπάρχει; Όχι. Άρα ας… κλάψουμε και σήμερα τον «μακαρίτη» και η ζωή συνεχίζεται. Γιατί ο Παναθηναϊκός έχει… πεθάνει. Όσο σκληρό κι αν ακούγεται, αυτό το πράγμα δεν είναι Παναθηναϊκός. Είναι κάτι άλλο. Όχι αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο, αλλά κυρίως αυτό που ξεκινά απ’ τα λεφτά που δεν έχεις, την διοίκηση που δεν υπάρχει και φυσικά όλο αυτό… καθρεφτίζεται και στην ομάδα των απλήρωτων.

Χάσαμε απ’ τον Πανιώνιο στην Λεωφόρο. Θα γινόταν κι αυτό. Όσο κι αν δεν μας αρέσει, οι… μαχητικές ψυχές, οι έδρες «κάστρα» και τα παιδιά που θα «σκιστούν» για τον κόσμο και το όνομα του συλλόγου, είναι στην φαντασία μας και μόνο. Στο επίπεδο που θα θέλαμε τουλάχιστον, επειδή μέχρι τώρα αυτό βλέπαμε. Την ψυχή κάποιων παιδιών. Που όμως χάθηκε. Δεν υπάρχει πλέον. Από εδώ και πέρα υπάρχει ένα πράγμα παρατημένο, ένα πράγμα που έχει πτωχεύσει σε όλα τα επίπεδα και δεν γίνεται να έχει σχέση με τον Παναθηναϊκό που ξέρουμε.

Όταν όλοι ετοιμάζονται να παίξουν εναντίον σου και εσύ ετοιμάζεσαι για να δεις πως θα πάρουν οι παίκτες τους διακανονισμούς που πρέπει να προτείνεις και οι παίκτες να σκεφτούν αν θα κάνουν προσφυγή ή όχι, τότε δεν γίνεται να συνεχίσουμε να μιλάμε για ποδόσφαιρο. Απ’ την άλλη έχεις και τα αγωνιστικά σου προβλήματα, με ποδοσφαιριστές που είναι τραυματίες και απουσιάζουν. Φυσικά αυτά τα παιδιά δεν θα… σφίξουν τα δόντια για να αγωνιστούν, αλλά θα πουν «άστο αδερφέ στο επόμενο πρώτα ο Θεός». Λογικό κι επόμενο όλο αυτό. Άλλωστε χάσαμε στην έδρα μας και εμείς σκεφτόμαστε τι θα κάνει ο Χουλτ, τι σκέφτεται ο Κουλιμπαλί και πως θα βρούμε να πουλήσουμε τον Μολέντο. Τι συζητάμε τώρα; Για ποια αποτελέσματα και ποια ομάδα;

Μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση, έχεις κι έναν πρόεδρο (Κωνσταντίνου) να δηλώνει πως ο μεγαλομέτοχος… κάνει αυτό που υποσχέθηκε. Τώρα μάλλον δουλευόμαστε μεταξύ μας. Απλά επειδή η κατάσταση είναι έκρυθμη καλό θα είναι να σκέφτεται ο καθένας πριν μιλήσει. Όποια κι αν είναι η ιστορία του, όσα κι αν έχει προσφέρει στον σύλλογο. Αυτή τη στιγμή μιλάμε για την δυσκολότερη κατάσταση στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Κι εδώ έφτασε για συγκεκριμένους λόγους και επειδή συγκεκριμένος άνθρωπος τα… βρόντηξε κι έφυγε κηρύσσοντας στάση πληρωμών. Ε, ας βουτάμε λίγο την γλώσσα στο μυαλό πριν πούμε το οτιδήποτε. Όποιος κι αν είναι ο καθένας πρέπει να σκεφτόμαστε τον Παναθηναϊκό και όχι τις δημόσιες σχέσεις. Γιατί μέσα σε όλα έχουμε και τους εμφυλίους σε αυτή την ομάδα. Δεν μας έφτανε η ανυπαρξία μας, ας… σκοτωθούμε και μεταξύ μας.

Αυτά… Πάμε παρακάτω. Για τα εννιάμερα και πάει λέγοντας. Τον… κλάψαμε και σήμερα τον «μακαρίτη». Έρχεται και ματς με τον ΠΑΟΚ, έρχεται και η Ξάνθη. Εκτός έδρας. Ποιοι θα υπάρχουν, πόσοι θα είναι έτοιμοι, ένας Θεός ξέρει. Το μόνο που έμεινε είναι να μπει ο Παναθηναϊκός (κατ’ όνομα και μόνο) σε περιπέτειες βαθμολογικές. 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 23 Μαρτίου