ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ…

Απαιτείται σοβαρότητα και υπομονή προκειμένου να πάρει σάρκα και οστά το όνειρο της «σωτηρίας»

Ψυχραιμία…

Το να αναφέρει κανείς ποιο είναι το νούμερο ένα θέμα για όλους τους Παναθηναϊκούς αυτή τη στιγμή, είναι περιττό. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά θέματα, δεν υπάρχουν διαιτησίες, δεν υπάρχει τίποτα. Το πλάνο που ενέπνευσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, το «PAO Foundation» δηλαδή, είναι στο μυαλό και στο στόμα όλων των φίλων του «τριφυλλιού». Με την κατάσταση που επικρατεί σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη, είναι απόλυτα λογικό να ξυπνά η ελπίδα σε όλους τους φίλους του μεγαλύτερου Ελληνικού συλλόγου. Αυτό γεννά τεράστια προσμονή, «κάψα» για να μάθει ο καθένας διάφορες λεπτομέρειες και πάει λέγοντας. Επειδή «πουλάει» το ζήτημα αυτό, πολλοί είναι αυτοί που θα το δουν έτσι. Ως κάτι που «πουλάει» δηλαδή. Στοιχείο που αυτή τη στιγμή είναι το τελευταίο που πρέπει να ενδιαφέρει.

Ειδικά απ’ τη στιγμή που οι φήμες γίνονται ειδήσεις και τα ψέματα πληροφορίες, καλό είναι όλοι μας να κρατήσουμε μια ψύχραιμη στάση. Δεν υπάρχει ούτε ένας που να μην θέλει να προχωρήσει το πλάνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Δεν υπάρχει ούτε ένας που να μην αντιλαμβάνεται την σοβαρότητα των στιγμών για τον Παναθηναϊκό ως σύλλογο και την σωτηρία που μπορεί να προσφέρει το «PAO Foundation». Γι’ αυτό ακριβώς, όμως, δεν πρέπει να πιστεύουμε όσα λέγονται δεξιά κι αριστερά. Ας αποδειχθούν αλήθεια στο τέλος. Καλύτερα να μην ασχοληθούμε τώρα με μια φήμη που ίσως να έχει δόση αλήθειας, παρά να αναπαράγουμε μεταξύ μας τα… σότα του αιώνα. Ειδικά με την γιγάντωση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το θέμα έχει ξεφύγει εντελώς. Υπάρχουν εκατοντάδες σελίδες που ασχολούνται με τον Παναθηναϊκό, εκατοντάδες «δημοσιογράφοι» που θεωρητικά ξέρουν τα πάντα και τους πάντες. Όταν για πέντε likes πουλάνε και την μάνα τους, δεν είναι δυνατόν να μπούμε στην διαδικασία να τους εμπιστευτούμε σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

Το μόνο που δεν έχουμε δει μέχρι τώρα, είναι πως υπάρχει και… Ρώσος επιχειρηματίας με τον οποίο έχει συμφωνήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Και αυτός ο Ρώσος είναι ο Ιβάν Ντράγκο που θέλει να επενδύσει τα χρήματα που έβγαλε από τον αγώνα που έκανε με τον Ρόκυ Μπαλμπόα. Όσα του έμειναν τουλάχιστον, γιατί μεσολάβησε και το διαζύγιο με την Μπριγκίτε Νίλσεν.

Ξαναλέμε, είναι απίστευτα σοβαρό θέμα το «PAO Foundation». Μοιραζόμαστε την ίδια προσμονή, την ίδια θέληση, την ίδια ελπίδα. Καταλαβαίνουμε πως το να κάνετε υπομονή είναι δύσκολο, αλλά δυστυχώς αυτός είναι ο μόνος σωστός δρόμος. Για το καλό του Παναθηναϊκού και του μεγαλόπνοου εγχειρήματος που μπορεί να βγάλει το «τριφύλλι» απ’ την δυσκολότερη εποχή της ιστορίας του (σε επίπεδο ΠΑΕ και Α.Ο.).

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 23 Μαρτίου