ΑΣ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ…

Μεγαλύτερη κούραση απ’ τις αναλύσεις επεισοδίων δεν υπάρχει! 

Ας σκάσουμε ομαδικά…

Πέρασαν αρκετές μέρες απ’ τον τελικό κυπέλλου. Αγωνιστικά δεν μας ενδιαφέρει, ο νικητής μας έκανε να γελάμε με τις αντιδράσεις του και παρακολουθούμε μέχρι και τις διαμάχες πολιτικών παρατάξεων αναφορικά με το αν έπρεπε να ακυρωθεί το γκολ ως οφσάιντ ή αν πρέπει να πάει κάποιος στις αθλητικές εκπομπές για να κλάψει. Μιλάμε για τον ορισμό του σιχάματος σε όλους τους τομείς. Όσο κι αν θέλουμε να λέμε «στην Ελλάδα τα έχουμε ξαναζήσει όλα αυτά», συγγνώμη αλλά δεν τα έχουμε ξαναζήσει σε τέτοιο βαθμό. Όταν το ίδιο το κράτος λειτουργεί ως γραφείο Τύπου ΠΑΕ και ειδικά επιχειρηματία, συγγνώμη αλλά δεν έχει ξαναγίνει. Στο παρελθόν τα ίδια συνέβαιναν, αλλά όχι δημόσια και πάντα με… τακτ. Τόσο απροκάλυπτα, ποτέ μα ποτέ!

Φυσικά τα πάντα επισκιάζονται απ’ τα επεισόδια. Το φεστιβάλ ξύλου και μαχαιρωμάτων που διήρκησε για πολλά λεπτά της ώρας. Δεν έχετε να πείτε, σε ζωντανή μετάδοση ήταν μακράν το καλύτερο ξύλο και κατ’ αποκλειστικότητα είδαμε και μαχαιρώματα σε γήπεδο σε ζωντανή μετάδοση. Μόνο που δεν είχε περιγραφή το ξύλο, δεν πειράζει την επόμενη φορά. Ή καμιά απ’ αυτές τις περίεργες κάμερες για τις οποίες μας ζαλίζουν στις μεταδόσεις κάθε ντέρμπι και πάει λέγοντας.

Για να τελειώνουμε. Δεν υπάρχει πιο γελοία κατάσταση απ’ το να κάθεται ο καθένας και να γράφει τι φταίει, ποιος φταίει, γιατί φταίει, τι έπρεπε να έχει γίνει για να μην συμβούν όλα αυτά και πάει λέγοντας. Όχι ρε φίλε δεν θα γράψεις. Θα το βουλώσεις, θα προχωρήσεις, θα εκφράσεις την λύπη σου επειδή σαφώς δεν γίνεται να χαίρεσαι και πάμε παρακάτω. Υπεύθυνοι υπάρχουν (υποτίθεται) για να βρουν τι έφταιξε και τι πρέπει να γίνει. Μεταξύ μας να το συζητάμε για να το παίζουμε κάποιοι, δεν έχει νόημα. Ειδικά όταν οι μισοί απ’ αυτούς που τα γράφουν μέσα τους λένε «σας πήραμε στο ξύλο» ή όταν έρθει η ώρα των ποινών θα φωνάζουν για το γεγονός πως η ομάδα του μεγάλου επενδυτή (όποιος κι αν είναι αυτός) τιμωρήθηκε παραδειγματικά ενώ δεν έπρεπε. Όταν ομαδικά βρείτε τα… καρύδια να κράξετε επενδυτές και προπονητές που έδωσαν συγχαρητήρια σε μαχαιροβγάλτες, το ξανασυζητάμε. Όταν οι προσκλήσεις πήγαν καθαρά από σύμπτωση σε κάτι άσβερκους, προφανώς και κάτι γίνεται. Όταν οι διαπιστεύσεις πήγαν σε άσβερκους, προφανώς και δεν φταίει η αστυνομία αποκλειστικά.

Κανείς μας δεν βγάζει την… ουρά του απ’ έξω. Κανείς! Μην το παίζουμε και ιστορία όμως. Το βουλώνουμε, πάμε παρακάτω και περιμένουμε την κρίση της δικαιοσύνης. Γιατί να το θυμάστε πάλι οι ίδιοι που τώρα… κατηγορούν την κοινωνία που άλλους τους ανεβάζει και άλλους τους κατεβάζει, θα φωνάζουν για το κράτος των Αθηνών και πάει λέγοντας (επειδή εμπλέκεται ο ΠΑΟΚ το λέμε ως παράδειγμα). Σκάμε ομαδικά και πάμε παρακάτω. Κουράζει υπερβολικά το να συζητάμε και να αναλύουμε καταστάσεις που δεν μπορεί κανείς να λύσει και να καταλάβει στον απόλυτο βαθμό.

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ