ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ... ΤΡΙΤΩΣΕΙ!

Μέντιουμ δεν υπάρχουν. Τουλάχιστον όχι αυτά που μπορούν να προβλέψουν το αποτέλεσμα ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Σε διαφορετική περίπτωση θα είχαμε πλουτίσει. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε πριν από ένα ματς είναι κάποιες εκτιμήσεις βάσει της –όποιας- ποδοσφαιρικής λογικής.
 
Θέλει υπομονή για να... τριτώσει!
Μέντιουμ δεν υπάρχουν. Τουλάχιστον όχι αυτά που μπορούν να προβλέψουν το αποτέλεσμα ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Σε διαφορετική περίπτωση θα είχαμε πλουτίσει. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε πριν από ένα ματς είναι κάποιες εκτιμήσεις βάσει της –όποιας- ποδοσφαιρικής λογικής.
 
Η μπάλα βέβαια είναι μεγάλη πόρνη, όπως είχε πει και ο Όσιμ. Μπορεί να σε ξεφτιλίσει. Όπως ξεφτίλισε τον ΠΑΟΚ το βράδυ της 26ης Απριλίου. Και χωρίς να είναι πόρνη, αλλά δίκαιη! Για να έρθουμε στα αποψινά, αυτή η ποδοσφαιρική λογική που επικαλεστήκαμε, λέει πως δύσκολα θα δούμε ανάλογο παιχνίδι με αυτό του Κυπέλλου. Θα πρέπει να έχει πάθει και πάλι αμνησία ο Γεωργιάδης για να κάνει μέσα σε μια εβδομάδα το ίδιο λάθος. 

Γιατί στον τελικό κατέβασε την ομάδα του λες και δεν είχε δει το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, λίγους μήνες νωρίτερα. Τότε που οι «πράσινοι» είχαν και πάλι κυριαρχήσει του αντιπάλου τους. Απλά η μπάλα φάνηκε επιεικής με τον ΠΑΟΚ και τον άφησε να φύγει με το τιμητικό 2-1. Αυτό το αποτέλεσμα ίσως και να πλήρωσαν οι Θεσσαλονικείς στο ΟΑΚΑ. Έχοντας προφανώς ξεχάσει πως τους είχαν δέσει κόμπο ο Αναστασίου και οι παίκτες του.

Πολύ δύσκολο όμως να την πατήσουν και πάλι με τον ίδιο τρόπο. Ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί απόψε πολύ πιο συμπαγής. Πολύ πιο προσεκτικός στην άμυνα και στα στημένα. Προετοιμασμένος για να τρέξει, ίσως και να κλωτσήσει λίγο παραπάνω για να κόψει τον ρυθμό του Παναθηναϊκού. Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι οι «πράσινοι» διαθέτουν καλύτερη ομάδα, που γνωρίζει τι θέλει μέσα στο γήπεδο.

Αλλά η λογική λέει πως θα χρειαστούν μεγαλύτερη υπομονή στην επίθεση και αποτελεσματικότητα για να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. 

Και φυσικά συγκέντρωση στην άμυνα και αποφυγή λαθών όπως αυτά στο τελευταίο 15λεπτο του πρώτου ημιχρόνου στον τελικό. Γιατί τώρα θα υπάρχει και ένας Αθανασιάδης παραπάνω. Από την άλλη βέβαια θα υπάρχει κι ένας Πέτριτς παραπάνω για τον Παναθηναϊκό. Ο Κροάτης παρότι έχασε γκολ που δεν χάνονται στο Περιστέρι ήταν μέσα στις φάσεις. Και σιγά-σιγά θα τις κάνει γκολ. Ίσως ξεκινήσει από σήμερα…

Για όλους τους παραπάνω λόγους το αποψινό ματς με τον ΠΑΟΚ θέλει υπομονή. Κι από τους παίκτες σε περίπτωση που δεν ξεκινήσουν αυτή τη φορά το παιχνίδι με ένα γρήγορο γκολ, αλλά και από τον κόσμο στην εξέδρα. Με... φωνή και υπομονή θα επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος!
Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου