ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ...

Ο Παναθηναϊκός έπιασε πάτο σε ποδοσφαιρικό επίπεδο και κινδυνεύει με ανεπανόρθωτη ζημιά αν δεν αλλάξει άμεσα η κατάσταση. Γράφει ο Ηλίας Λαλιώτης.

Παιδί μου, ήταν κάποτε ο Παναθηναϊκός...


Μεγαλύτερη ντροπή δύσκολα μπορεί να νιώσει πλέον κάποιος Παναθηναϊκός για την ποδοσφαιρική ομάδα. Βλέποντάς την να μην έχει βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές, να βρίσκεται ολομόναχη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αποκλεισμένη ήδη από την Ευρώπη και με τη διοίκηση παντελώς απούσα. Το χειρότερο σενάριο που μπορούσε να φανταστεί κανείς γίνεται πράξη.

Περισσότερο, όμως, παγώνεις βλέποντας πως στο γήπεδο της Κέρκυρας υπήρχαν πολλοί μπαμπάδες που πήραν τα παιδιά τους και πήγαν να τους δείξουν το... καμάρι τους. Την ομάδα με την οποία μεγάλωσαν και ένιωθαν περήφανοι, κάνοντας καζούρα στους συμμαθητές τους στο σχολείο. Τώρα όμως τι θα πουν στα δικά τους παιδιά; Πώς θα τα κρατήσουν στην Παναθηναϊκή μας οικογένεια;

Η αλήθεια είναι πως με… ψυχρή ματιά και χωρίς συναισθηματισμούς θα έπρεπε να είχαμε δει το κακό να έρχεται. Είναι λάθος όλων μας που δεν το κάναμε και δεν το τονίσαμε όταν έπρεπε. Στηριζόμασταν όλοι στο γεγονός ότι παρά την ανυπαρξία σε όλα τα άλλα επίπεδα, τουλάχιστον υπάρχει στον πάγκο ένας κανονικός προπονητής στον πάγκο. Περιμέναμε όμως θαύματα στην ουσία από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Γιατί με πέντε παίκτες της περσινής σου βασικής ενδεκάδας που έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο να έχουν αποχωρήσει, μεταξύ των οποίων οι κομβικοί Μπεργκ και Ζέκα και χωρίς και την τρίτη κολώνα του άξονα λόγω τραυματισμού (Μολέδο) ήταν απαραίτητο να είμαστε επιφυλακτικοί με αυτόν τον Παναθηναϊκό. Παναθηναϊκό μόνο στο όνομα βέβαια γιατί η εικόνα που παρουσιάζει και η βαθμολογία δείχνουν τη ζημιά που έχει γίνει στο σύλλογο.

Γι΄αυτό και η επόμενη ημέρα στο Τριφύλλι είναι πιο σημαντική από ποτέ. Η αλλαγή επιβάλλεται, η μεγάλη ελπίδα πλέον υπάρχει και σύντομα θα γνωρίζουμε όλοι καλύτερα τι μέλλει γενέσθαι. Τα όσα ισχύουν αυτή τη στιγμή με την προοπτική του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του PAO Foundation το διαβάσατε νωρίτερα στο Leoforos.gr.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου