-6 ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ, - 3 ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ «ΠΡΑΣΙΝΗ» ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΑ PLAY OFFS!

Αυτό είναι το ποδοσφαιρικά σωστό και δίκαιο, αυτό αξίζουν για τους μαχαιροβγάλτες του Βόλου, αυτό αξίζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης για την τρομερή δουλειά που κάνει. Γράφει ο Ηλίας Λαλιώτης.

-6 στον ΠΑΟΚ, - 3 στην ΑΕΚ και «πράσινη» πρωτιά στα play offs!

Ο τίτλος του κειμένου το πιθανότερο είναι να διαψευστεί μέσα σε λίγα λεπτά ή όποτε τελικά μας κάνουν τη χάρη να πάρουν μια ξεκάθαρη απόφαση τα μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για ένα παιχνίδι που κοντεύει να κλείσει μήνα από την -σκανδαλώδη- διεξαγωγή του, αφού η ελληνική δικαιοσύνη και ειδικά η αθλητική δεν διακρίνεται για την αυστηρότητά της αν δεν εμπλέκεται ο Παναθηναϊκός.

Και ειδικά όταν η μόνη «πράσινη» εμπλοκή έχει να κάνει με «εύνοια» του Παναθηναϊκού αν τηρηθούν οι κανονισμοί και τιμωρηθούν με -6 ο ΠΑΟΚ και -3 η ΑΕΚ για τα αίσχη του Βόλου. Γιατί σε αυτή την περίπτωση το Τριφύλλι θα μπορεί να πάρει την πρωτιά με νίκη στην Τούμπα και μη νίκη της ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη. Στη χειρότερη δεν θα τον πάρει η ομάδα που θα είναι ντροπή για την Ελλάδα να συμμετάσχει στα προκριματικά του Champions League. Ο ΠΑΟΚ. Πόσω δε όταν ταυτόχρονα θα αγωνίζεται στην ίδια φάση και η άλλη ομάδα-ντροπή για τη χώρα μας στο εξωτερικό. Ο ΟΣΦΠ.

Και μόνο το γεγονός, όμως, ότι η απόφαση αργεί τόσο πολύ επιβεβαιώνει τους... καχύποπτους που εδώ και καιρό έχουν προβλέψει «μαγείρεμα» της ποινής μετά το τέλος των play offs ανάλογα με την τελική βαθμολογία. Γιατί αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει απόψε τον μισό και σε κακή ψυχολογική κατάσταση Παναθηναϊκό και δεν περάσει η ΑΕΚ από τη Νέα Σμύρνη, τότε μπορεί και να κάνουν εκ του ασφαλούς τους αυστηρούς. Θα τους παίρνει να ρίξουν και -6 στον ΠΑΟΚ και -3 στην ΑΕΚ και ότι γουστάρουν. Ο Παναθηναϊκός να μην πάρει την πρωτιά και όλοι οι άλλοι...

Ποδοσφαιρική δικαιοσύνη δεν υπήρχε δυστυχώς ποτέ σε αυτή τη χώρα. Ούτε για τον Κυράστα παλιότερα, ούτε τώρα για τον Ουζουνίδη, που κάνει καταπληκτική δουλειά και θα μπορούσε να γευτεί μεγάλες επιτυχίες με μια πιο στοιχειωδώς δυνατή διοίκηση.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου