ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΣ «ΚΥΡΙΑΚΕΣ» ΜΑΣ!

Ο Ηλίας Λαλιώτης αναδεικνύει τη μεγαλύτερη προσφορά του Μαρίνου Ουζουνίδη και των συνεργατών του στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Άλλαξε τις «Κυριακές» μας!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει… απογειώσει και πάλι το Τριφύλλι τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και σε αυτό της νοοτροπίας. Βλέπεις ξεκάθαρα, πλέον, πως ακόμα και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές έχουν «μεταλλαχθεί» στα χέρια του Μαρίνου, σε σχέση με την εικόνα που έδειχναν εντός κι εκτός γηπέδου νωρίτερα με τον Αντρέα Στραματσόνι.

Επίσης έχει συμβάλει σημαντικά στο κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια. Το βλέπεις και στα εξαιρετικά βίντεο της «πράσινης» ΠΑΕ το πώς αντιδρά πλέον ο πάγκος στη διάρκεια των αγώνων. Μια ΟΜΑΔΑ, μια οικογένεια. Ο καθένας παίζει ξανά για τον συμπαίκτη του κι όχι για να αναδειχθεί μονάχα ο ίδιος. Το δηλώνουν σιγά σιγά και οι παίκτες, όπως προχθές ο Χουλτ ή χθες ο Ζέκα, όπως μπορείτε να διαβάσετε στη συνέχεια.

Υπάρχει όμως κατά την άποψη μου, κάτι ακόμα πιο σημαντικό που έχει καταφέρει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Κι έχει να κάνει τον τρόπο που αντιμετωπίζει και πάλι ο κόσμος την ομάδα. Μέχρι πριν από λίγους μήνες υπήρχε πλήρης απαξίωση. Με το δίκιο τους οι φίλαθλοι του Τριφυλλιού είχαν απομακρυνθεί από την ομάδα και έβαλαν κατά πάντων. Για παρουσία στο γήπεδο, ούτε κουβέντα...

Αυτό, έχει αρχίσει να αποτελεί σταδιακά παρελθόν. Ο Ουζουνίδης μαζί με το επιτελείο του και φυσικά τον Νίκο Λυμπερόπουλο, έχουν αρχίσει να «φτιάχνουν» και πάλι τις «Κυριακές» μας. Δηλαδή να μας κάνει να ανυπομονούμε και πάλι για τη μέρα που θα παίξει ο Παναθηναϊκός, έχοντας πλέον την ελπίδα πως και καλό ποδόσφαιρο θα δούμε, αλλά και νίκες…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου