ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΠΑΓΚΟ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...

Ο Ηλίας Λαλιώτης γράφει για την ανάγκη ουσιαστικής στήριξης της προσπάθειας των Λυμπερόπουλου και Ουζουνίδη με κινήσεις ενίσχυσης το ερχόμενο καλοκαίρι και θυμάται το πιο... γλυκό αστέρι πριν από 21 χρόνια.

Με τέτοιον πάγκο δεν βγαίνει του χρόνου...

Η ανησυχία υπήρχε για αρκετή ώρα πριν από το παιχνίδι της Κυριακής στην Τούμπα και ειδικά στην ανακοίνωση της ενδεκάδας. Όχι ότι δεν την ήξερες ουσιαστικά από πριν. Το αναμενόμενο έγινε, αλλά βλέποντάς τη, συνειδητοποιούσες ότι με τέτοια σύνθεση έχουμε δει τον Παναθηναϊκό μόνο σε ανούσια φιλικά. Το προχθεσινό παιχνίδι ήταν ανούσιο, αλλά σε καμία περίπτωση φιλικό. Κι αυτό το επιβεβαίωσε και ο αντίπαλος που έκανε σαφώς μικρότερο rotation, αλλά έχοντας και πολύ καλύτερες επιλογές που έρχονταν από τον πάγκο.

Αντίθετα ο πάγκος του Τριφυλλιού αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά πολύ λίγος. Ελάχιστος για το βάρος αυτής της φανέλας. Για πολλούς είναι φανερό πως αυτό ήταν πιθανότατα και το τελευταίο τους παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Καιρό τώρα έδειχναν πως δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και το επιβεβαίωσαν. Για κάποιους άλλους είναι άδικο ίσως να κριθούν, αφού αυτή η ενδεκάδα δεν μπορούσε να κάνει πολλά. Για να λειτουργήσει καλά ένας παίκτης, πρέπει να τον βοηθάει και η ομάδα. Ο Μολίνς, πάντως, παρότι δεν είχε απαραίτητη στήριξη έδειξε κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία. Με άλλους παίκτες δίπλα του θα μπορεί να κριθεί και καλύτερα.

Το κυριότερο και πιο χρήσιμο συμπέρασμα που μπορεί να βγει, λοιπόν, από το χθεσινό ματς, αφορά τη νέα σεζόν και τις κινήσεις που θα κάνει η διοίκηση για να διορθώσει αυτή την εικόνα. Για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστικός του χρόνου, θα πρέπει να έχει και μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο. Η αρχική ενδεκάδα υπό τις οδηγίες του Ουζουνίδη απέδειξε πως είναι αξιόμαχη με τις νίκες κόντρα σε ΟΣΦΠ, ΑΕΚ και Πανιώνιο, αλλά και τη γενικότερη εικόνα το τελευταίο δίμηνο. Από εκεί και πέρα όμως υπάρχει μόνο το... χάος!

ΥΓ. Η σημερινή ημέρα είναι πολύ ιδιαίτερη για όλους τους Παναθηναϊκούς. Το πρώτο ευρωπαϊκό γινόταν γεγονός πριν από 21 χρόνια στο Παρίσι. Η αρχή της Παντοκρατορίας... Προσωπικά ήταν και το πιο γλυκό αφού είχα την τύχη να το ζήσω από μέσα, χάρη σε έναν ακόμα πιο «τρελό» και φανατικό Παναθηναϊκό!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου