ΤΟΥ ΞΑΝΑΔΙΝΕΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!

Ο Ηλίας Λαλιώτης γράφει για τις πρώτες ευδιάκριτες αλλαγές στον Παναθηναϊκό που φέρουν τη σφραγίδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Του ξαναδίνει ταυτότητα!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν είναι φυσικά θαυματοποιός ή μάγος. Είναι όμως ένας καλός προπονητής και κυρίως ένας λογικός άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά και τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό Πρωτάθλημα. Έχοντας αναλάβει σε μια πολύ δύσκολη έως και χαοτική στιγμή για το σύλλογο κατάφερε μέσα σε δύο παιχνίδια να πάρει αυτό που ήθελε και αυτό που χρειαζόταν απεγνωσμένα: Αποτελέσματα.

Και μάλιστα σε δύο παιχνίδια από τα πιο δύσκολα της σεζόν. Ένα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ένα παιχνίδι σε μια έδρα που δυσκολεύει παραδοσιακά τον Παναθηναϊκό και από την οποία είχε περάσει μόνο ο ΟΣΦΠ (από τότε που ανέλαβε ο Κορακάκης) με τη γνωστή «σφαγή» από τον Δελφάκη και τους βοηθούς του.

Το Τριφύλλι δεν εντυπωσίασε φυσικά με την απόδοσή του, αλλά έκανε αυτά που έπρεπε για να βγει νικητής από το γήπεδο. Και άρχισε ήδη να βγάζει κάποια στοιχεία της ταυτότητας που θέλει να δώσει στην ομάδα του. Κυρίως στον ανασταλτικό τομέα, μιας και για δεύτερη συνεχόμενη φορά οι παίκτες του Ουζουνίδη κράτησαν το "μηδέν" και μάλιστα χωρίς να δεχθούν σημαντικές φάσεις από τους αντιπάλους τους. Ενδεικτικό της δουλειάς που γίνεται από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε και της φιλοσοφίας που θέλει να περάσει σε πρώτη φάση ο 48χρονος τεχνικός.

Τα αποτελέσματα είναι άλλωστε αυτά που μετράνε στη δεδομένη χρονική στιγμή και τα οποία θα δώσουν στον Ουζουνίδη τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται για να δουλέψει σωστά και να δημιουργήσει από το καλοκαιρί στο 100% την ομάδα που αυτός οραματίζεται. Αν μέσα από αυτή την προσπάθεια και τη λογική "γεννηθεί" εκ νέου η ελπίδα για διεκδίκηση του φετινού τίτλου, τόσο το καλύτερο. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μέχρι πριν 10 μέρες κανείς δεν σκεφτόταν πλέον αυτό το ενδεχόμενο. Με τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία που βγάζουν πλέον οι «πράσινοι», αλλά και τη δεδομένη κακή κατάσταση που βρίσκεται ο βασικός τους αντίπαλος, όλα μπορεί να συμβούν...

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου