ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ…

Ο Ηλίας Λαλιώτης γράφει για τον τρόπο με τον οποίο οφείλουν να πάνε στο Φάληρο ο Αντρέα Στραματσόνι και οι παίκτες του!

Και βάλτε το καλά μες στο μυαλό…

Δεν υπάρχουν πολλά να πεις λίγες ώρες πριν από ένα ντέρμπι. Όλοι πλέον γνωρίζουν πως τέτοια παιχνίδια κρίνονται πολλές φορές από μικρές λεπτομέρειες που είναι όμως ικανές να κάνουν τη διαφορά. Όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα δεν παίζουν και σπουδαίο ρόλο. Η ιστορία το έχει αποδείξει αυτό πολλές φορές.

Υπάρχουν περιπτώσεις που ο Παναθηναϊκός πήγαινε για «ήττα με κάτω τα χέρια» σύμφωνα με «ειδικούς» και έφευγε θριαμβευτικά από το Φάληρο ή «σφαγμένος» από διαιτητές που είδαν ότι ο ΟΣΦΠ δεν μπορούσε και ανέλαβαν αυτοί δράση. Υπάρχουν και φορές που πήγαινε ως φαβορί και την πάταγε…

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ανεξάρτητα από την τακτική που θα επιλέξει ο Στραματσόνι, είναι δεδομένο ότι έχει ζητήσει από τους παίκτες του να μπουν δυνατά, όπως συνηθίζουν φέτος στα παιχνίδια τους για να πιέσουν τον αντίπαλο και να προσπαθήσουν να σκοράρουν πρώτοι.

Ώστε στη συνέχεια να επιχειρήσουν να διαχειριστούν αυτό το προβάδισμα και να «χτυπήσουν» ξανά στο ανοιχτό γήπεδο. Αν δεν του βγει, τότε, ίσως ο Παναθηναϊκός να βρεθεί σε δύσκολη θέση, δεδομένων των προβλημάτων που «βγάζει» στα δεύτερα ημίχρονα των αγώνων του.

Αυτό βέβαια που πρέπει να βάλει καλά στο μυαλό όλων των παικτών του ο Στραματσόνι είναι πως δεν πρόκειται για ένα μόνο ντέρμπι. Να κατανοήσουν αυτό που τους είπε ότι πρόκειται για τη σύγκρουση δυο διαφορετικών κόσμων. Ότι πρέπει όχι μόνο να τους νικήσουν, αλλά να τους τιμωρήσουν για όσα τραβάει ο σύλλογος και ο κόσμος του όλα αυτά τα χρόνια!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου