ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ «ΘΥΣΙΕΣ», ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!

Ο τίτλος φέτος είναι αυτοσκοπός, αλλά ο Χατζηγιοβάννης και κάποιοι ακόμα πιτσιρικάδες πρέπει να προσεχθούν. Γράφει ο Ηλίας Λαλιώτης.

Χρειάζονται «θυσίες», αλλά όχι αυτών των παιδιών!

Όλοι γνωρίζουμε και συμφωνούμε -λιγότερο ή περισσότερο- πως το Πρωτάθλημα φέτος είναι αυτοσκοπός, ωστόσο δεν θα πρέπει να θυσιαστούν τα πάντα στο... βωμό του. Η περίφημη αξιοποίηση των Ακαδημιών και των ταλέντων που κατά καιρούς βγαίνουν έχει πάει περίπατο πολλά χρόνια τώρα. Στην Ελευσίνα την περασμένη Κυριακή, επιβεβαιώθηκε ότι υπάρχουν και φέτος στο Τριφύλλι κάποιοι νεαροί παίκτες με ταλέντο. Που πρέπει και να προσεχθούν, αλλά και να... προσέξουν οι ίδιοι για να μην χαθούν, όπως τόσοι και τόσοι.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάννης ίσως να ήταν και ο κορυφαίος του γηπέδου. Ήταν δεδομένα αυτός που μας εντυπωσίασε περισσότερο με τις ενέργειες του. Κι όχι μόνο εμάς, αλλά και τον Αντρέα Στραματσόνι. Ο πιτσιρικάς από τη Μυτιλήνη, είχε φροντίσει από το καλοκαίρι να... μπει στο μάτι όσων βρεθήκαμε στην καλοκαιρινή προετοιμασία της Ολλανδίας, αλλά και στου Ιταλού προπονητή.

Ήταν αυτός που ξεχώριζε στις προπονήσεις και τα φιλικά από τους πιτσιρικάδες. Η ραμπόνα-ασίστ που είχε κάνει μπροστά στον Μέστο σε ένα οικογενειακό διπλό και η κλωτσιά που έφαγε από τον Ιταλό ως... μάθημα λίγα λεπτά μετά ήταν ένα από τα highlights εκείνου του δεκαήμερου. Υπάρχουν βέβαια κι άλλοι, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να κάνει καλή εμφάνιση στην Ελευσίνα, ενώ εξαιρετικά τα πάει με την Κ20 και ο Σωτήρης Πίσπας.

Δεν είναι σε καμία περίπτωση έτοιμοι να μπουν φέτος στην ομάδα. Ειδικά όταν υπάρχει τόσο μεγάλη «ανάγκη» να κατακτηθεί ο φετινός τίτλος ο κίνδυνος να «καούν» είναι πολύ μεγαλύτερος από το κέρδος του να «βγουν». Πρέπει όμως να προσεχθούν από τον Γιάννη Σαμαρά και τους προπονητές των Ακαδημιών και να συνεχίσει να τους δίνει κίνητρο ο Στραματσόνι ακόμα και σε τέτοια -ανούσια κατά τα άλλα- φιλικά παιχνίδια.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 16 Νοεμβρίου