Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Σε αυτήν την χώρα που ζούμε, όλοι μας, όλες οι γενιές, έχουμε μεγαλώσει με μια αλήθεια που δεν είναι και τόσο… αλήθεια.

Ο Παναθηναϊκός υπάρχει και χωρίς τον Ολυμπιακό

Πως για κάθε πράγμα που υπάρχει στην ζωή, υπάρχει και ένα αντίπαλο δέος. Το άσπρο με το μαύρο, η Νέα Δημοκρατία με το ΠΑΣΟΚ, ο Άρης με τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό. Όσοι υποστηρίζουν αυτήν την θεωρία εν μέρει έχουν δίκιο. Αλλά υπάρχουν πάντα οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Πέραν της Νέας Δημοκρατίας που δείχνει να αντέχει χωρίς το ΠΑΣΟΚ, υπάρχει και ο Παναθηναϊκός. Προσοχή για να μην παρεξηγηθούμε. Είναι ξεκάθαρο πως θα ήταν το ιδανικό για το Ελληνικό μπάσκετ να έχει και τον Ολυμπιακό. Αρκεί βέβαια οι «ερυθρόλευκοι» να ακολουθούσαν τους κανόνες και να μην εκβίαζαν πρόσωπα και καταστάσεις.

Η πορεία του Ελληνικού μπάσκετ από την ημέρα εκείνη (13/2) που ο Ολυμπιακός αποφάσισε να το σκάσει σαν κλέφτης από το ΟΑΚΑ για να αποφύγει τον διασυρμό, μέχρι σήμερα, έχει δείξει περίτρανα πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει ανάγκη τον Ολυμπιακό. Όσοι οι «ερυθρόλευκοι» έπαιζαν με το Ελληνικό μπάσκετ οι περισσότεροι είχαν ρίξει μαύρες πλερέζες και έλεγαν πως ο Παναθηναϊκός θα μικρύνει, ο ανταγωνισμός δεν θα υπάρχει, ο Γιαννακόπουλος θα ρίξει τον πήχη, θα ρίξει το μπάτζετ, δεν θα επενδύσει.

Και τώρα… κουβέντα. Κρυμμένοι όλοι. Την στιγμή που στον Ολυμπιακό δίνουν την «μάχη» τους για να γλιτώσουν την Α2 και τα ντέρμπι που έχουν να δώσουν στην δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία, μικραίνοντας κάθε μέρα και περισσότερο τον σύλλογο, στον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος «σκάει» την μία «βόμβα» μετά την άλλη. Εκτινάσσει το μπάτζετ, «τρελαίνει» τον κόσμο, φέρνει παικταράδες και παλεύει νυχθημερόν να κάνει πραγματικότητα το όνειρο και το όραμα όλων των Παναθηναϊκών εδώ και 111 χρόνια. Το δικό του γήπεδο. Οπότε γίνεται αντιληπτό από όλους πως η «αιώνια μάχη» Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού μπορεί να είναι κάτι ωραίο σαν… ιστορία, αλλά η μεγάλη αλήθεια είναι πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία ανάγκη τον Ολυμπιακό.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου