ΒΑΤΕΡΛΩ Η… ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Ο Ολυμπιακός δεν εμφανίστηκε στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός πάει φουλ για το 38ο πρωτάθλημά του και οι «ερυθρόλευκοι» φουλ για την… Α2!

Βατερλώ η… ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Η επανάσταση των αδελφών Αγγελόπουλου βάφτηκε με… αίμα. Με αγωνιστικό… αίμα. Οι διοικούντες την ΚΑΕ Ολυμπιακός έβαλαν πάνω απ όλα το συμφέρον τους, έβαλαν πάνω απ όλα τον εγωισμό τους και προκειμένου να γλιτώσουν όσα περισσότερα «βέλη» μπορούν ολοκλήρωσαν το καταστροφικό τους έργο στον Ολυμπιακό. Έριξαν τον Ολυμπιακό στην Α2. Η ιστορία έγραφε πως επί προεδρίας Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου ο Ολυμπιακός έπεσε στην Α2. Η ιστορία έγραψε πως επι προεδρίας Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου ο Ολυμπιακός έφυγε σαν κλέφτης από το ΟΑΚΑ στο ημίχρονο. Η ιστορία έγραψε πως επί προεδρίας Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου ο Ολυμπιακός δεν πήγε στο ΣΕΦ να παίξει.

Η ιστορία έγραψε πως επί προεδρίας Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου ο Ολυμπιακός σε πάρα πολλές ψηφοφορίες του ΕΣΑΚΕ βρήκε μόνο την ψήφο του. Η ιστορία έγραψε πως επί προεδρίας Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου η ΔΕΗ έμεινε απλήρωτη. Η ιστορία έγραψε πως επί προεδρίας Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλο διέρρευσε ηχητικό με τον Γιώργο Πρίντεζη να ανακοινώνει πως δεν κατεβαίνει να παίξει γιατί οι πρόεδροι τον κοροιδεύουν. Η ιστορία έγραψε πως επί προεδρίας Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου ο Ολυμπιακός από του χρόνου θα αγωνίζεται στην Α2.

Πραξικόπημα και επταετία

Όλο αυτό το σκηνικό στον Πειραιά το βάφτισαν ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Ο Ολυμπιακός αισθάνθηκε αδικημένος και αντί να πολεμήσει αποφάσισε να το σκάσει. Δεν θα το κρίνουμε εμείς αυτό. Ο καθένας όπως έχει μάθει. Άλλωστε να μην ξεχνάμε πως ο εκ των προέδρων του Ολυμπιακού, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, είχε κάνει λόγο για την καλύτερη ομάδα της επταετίας και εν συνεχεία για πραξικόπημα. Επταετία, πραξικόπημα, επανάσταση… Έχει χαθεί η μπάλα. Μόνο για μπάσκετ δεν μιλάνε.

Ελαφρά την καρδία στην Α2

Η «επανάσταση» λοιπόν έγινε… Βατερλώ. Το Βατερλώ των Αγγελόπουλων. Εκεί που οι αδελφοί Αγγελόπουλοι νόμιζαν πως θα βγουν από πάνω εκβιάζοντας όλο το Ελληνικό μπάσκετ, κατάλαβαν πως είναι ελάχιστοι μπροστά στο κορυφαίο άθλημα της χώρας. Κατάλαβαν πως τέτοια διλλήματα δεν μπορούν να περάσουν απέναντι στον Παναθηναϊκό και τις υπόλοιπες ομάδες. Και προκειμένου να γνωρίσουν την κατακραυγή του κόσμου τους με μία μεγαλοπρεπέστατη κωλοτούμπα (κοιτάζοντας και πάλι το συμφέρον τους) έριξαν την δεύτερη καλύτερη ομάδα της χώρας στην Α2. Ελαφρά την καρδία…

Ο Παναθηναϊκός εκεί… Στην θέση του. Ακλόνητος και αμετακίνητος στις αρχές και τις θέσεις του. Στο παρκέ να περιμένει τον Ολυμπιακό. Έναν Ολυμπιακό που ποτέ δεν ήρθε. Τώρα οι δύο «αιώνιοι» ακολουθούν δύο διαφορετικούς δρόμους. Οι «πράσινοι» για το 38ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους και οι «ερυθρόλευκοι» για την Α2. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις και τις αποφάσεις του. Και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου