ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΑΒΙ!

Ο Τσάβι Πασκουάλ γιορτάζει τα δεύτερα γενέθλιά του στον πάγκο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για τον τεχνικό που μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στην γη της Επαγγελίας

Δύο χρόνια Τσάβι!

Στις 22 Οκτωβρίου του 2016 η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε εκδώσει την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τσάβι Πασκουάλ για τα επόμενα τρία χρόνια» και ακολουθούσε αναλυτικό βιογραφικό και αναφορά των πεπραγμένων του Καταλανού τεχνικού στην μέχρι τότε καριέρα του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Από τότε μέχρι σήμερα έχουν περάσει δύο ολόκληρα χρόνια με το όνομα του Τσάβι Πασκουάλ να έχει «προκαλέσει» πάρα πολλές φορές μπόλικο… ντόρο. Από την πρώτη ημέρα που πήρε το αεροπλάνο από την Βαρκελώνη και προσγειώθηκε στην Αθήνα ο Πασκουάλ είχε ένθερμους υποστηρικτές και φανατικούς εχθρούς. Ακόμα και σήμερα δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι θεωρούν ότι ο Τσάβι είναι.. λίγος. Βέβαια δεν έχουν επιχειρήματα να στηρίξουν την άποψή τους η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί επιεικώς ως… γραφική.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου