ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΟ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ «ΧΤΙΣΑΤΕ»

Το «ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ» ολοκληρώθηκε και ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για τις δυο βραδιές που θα γράφτηκαν στην ιστορία του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ με τα πιο χρυσά γράμματα

Κύριε Παύλο κοιτάξτε τι «ΧΤΙΣΑΤΕ»

Δεν υπήρχε καλύτερο τρόπος να κλείσει αυτό το τουρνουά… Με τον Παναθηναϊκό στην κορυφή, έτσι όπως τον έμαθε ο Παύλος Γιαννακόπουλος… Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο αγκαλιά με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Νικ Καλάθη… Με τον Θανάση Γιαννακόπουλο να χάνεται στην αγκαλιά του «Ζοτς» και τον Σιμόν Μιζράχι να υποκλίνεται στον Παναθηναϊκό και στην οικογένειά Γιαννακόπουλου. Και φυσικά με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να λέει το πιο μεγάλο του «ευχαριστώ» στον άνθρωπο που αφιέρωσε τη ζωή του και την… ψυχή του στο να δώσει σάρκα και οστά στο μεγάλο του όραμα. Να κάνει τον Παναθηναϊκό την κορυφαία ομάδα της Ευρώπης.

Και τώρα ο Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβάται τίποτα και κανέναν. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος είναι εκεί ψηλά, στον… ουρανό του ΟΑΚΑ και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει στα χέρια του το τιμόνι της πιο πετυχημένης ομάδας στην σύγχρονη ιστορία της Ευρώπης. Ο κόσμος από την μεριά του και αυτός δεν έχει να φοβάται τίποτα και κανέναν. Η οικογένεια Γιαννακόπουλου είναι εδώ και δίνει ασφάλεια, σιγουριά και αισιοδοξία πως ήρθε η στιγμή για να έρθουν μέρες ανάλογες του ένδοξου παρελθόντος και ακόμα… καλύτερες.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου