ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΗΡΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ!

Από το καλοκαίρι του 2012 όταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βγήκε μπροστά ο μεγάλος στόχος ήταν η… συλλογή νέων τίτλων, υπήρχε όμως και κάτι άλλο –Γράφει ο Γιάννης Κουβόπουλος

 Το όραμα του Δημήτρη πήρε σάρκα και οστά!

Όταν τον Μάιο του 2012 ο Δημήτρης Γιαννακοπούλος έκανε τα πρώτα του βήματα προς την θέση του ισχυρού άντρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όλοι στον σύλλογο έβγαζαν επιφωνήματα ανακούφισης και… ασφάλειας. Η απόφαση των Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου να μείνουν ένα βήμα πίσω και μακριά από το προσκήνιο ήταν ειλημμένη και κανείς από τους «μεγάλους» Παναθηναϊκούς δεν ήταν διατεθειμένος να πάρει στα χέρια του την «Δυναστεία» που είχε «χτίσει» τις προηγούμενες δεκαετίες η οικογένεια Γιαννακόπουλου. Ο Δημήτρης, όμως, μεγαλωμένος σε μια «άρρωστη» (με την θετική έννοια του όρου) Παναθηναϊκή νοοτροπία και μπολιασμένος με το DNA με την υπερηφάνεια του κάθε Παναθηναϊκού δεν θα άφηνε την ομάδα της καρδιάς του στο έλεος… κανενός.

Κόντρα σε όλους και σε όλα (μην ξεχνάμε ότι μετά την φυγή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ακολούθησαν απανωτές αποχωρήσεις από το «τριφύλλι», με τον Παναθηναϊκό να μένει μόνο με τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Κώστα Τσαρτσαρή στο ρόστερ του) και αναγκασμένος να κρατήσει ψηλά την «πράσινη» σημαία στην πιο δύσκολη οικονομικοπολιτική εποχή της σύγχρονης ιστορίας της χώρας, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν αποφασισμένος να πετύχει. Οι στόχοι ήταν δύο. Να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός να πρωταγωνιστεί και να συνεχίσει να κατακτάει τίτλους, αλλά και να συνεχίσει να είναι το… καμάρι της Εθνικής μας ομάδας. Και όπως αποδείχθηκε στην πορεία ο δεύτερος στόχος ήταν και ο δυσκολότερος όλων.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου