Ο ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΤΗΦΟΡΙΖΕΙ… ΠΕΙΡΑΙΑ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Έλληνα παίκτη και ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για όσους… ασχολούνται μαζί του και για όσους τον έντυσαν στα «ερυθρόλευκα».

Ο Παππάς κατηφορίζει… Πειραιά

Πάει κι αυτό… Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να «χτυπάει» σε όλα τα μέτωπα, να δημιουργεί ομάδα με απίστευτο βάθος (πάγκου και ετών) και συνεχίζει να προκαλεί… ζαλάδα σε «φίλους» και εχθρούς. Βλέπετε η αποφασιστικότητα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Τσάβι Πασκουάλ και των συνεργατών του έχουν κάνει τους αντιπάλους των πρωταθλητών να αισθάνονται κομματάκι… άβολα.

 

Τελευταίο (πριν το επόμενο) «χτύπημα» του Παναθηναϊκού δεν ήταν άλλο από την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας της ομάδας με τον Νίκο Παππά. Ο Έλληνας παίκτης θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος για δύο ακόμα χρόνια (τουλάχιστον) και αυτό δεν άρεσε καθόλου σε πολύ… κόσμο.

 

Βλέπετε η καθυστέρηση της ανακοίνωσης είχε επιφέρει αγωνία στον κόσμο του Παναθηναϊκού και… αδημονία στους εχθρούς του Νίκου που ήθελαν να τον κάνουν… φίλο τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου