Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ… ΞΗΜΕΡΩΣΕ

Ο ΚΥΡΙΟΣ Παύλος ήταν είναι και θα είναι ΕΔΩ για να διδάσκει σε όλους μας τι θα πει ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Η μέρα που δεν… ξημέρωσε

Είναι κάποιες στιγμές στην ζωή που πιστεύεις ότι ποτέ δεν θα έρθουν. Ότι ποτέ δε θα συμβούν. Αλλά όλα αυτά είναι στο κεφάλι μας. Στην φαντασία μας. Σε έναν κόσμο… ουτοπικό, τον οποίο δημιουργούμε μόνοι μας για να προστατευτούμε.

Ποιος Παναθηναϊκός μπορεί να πίστευε ότι θα έρθει αυτή η αποφράδα ημέρα; Ότι θα ξημερώσει μια Κυριακή όπου ο Παύλος Γιαννακόπουλος θα πει το δικό του «αντίο» και θα αφήσει πίσω του την οικογένειά του, τον Παναθηναϊκό του και όλους εκείνους που τον αγάπησαν και τους αγάπησε όσο κανέναν άλλον. Γιατί μη γελιόμαστε… Ο Παύλος Γιαννακόπουλος δεν μεγάλωσε μόνο τον Δημήτρη… Δεν μεγάλωσε μόνο τα εγγόνια του…

Ο ΚΥΡΙΟΣ Παύλος μεγάλωσε ολόκληρες γενιές Παναθηναϊκών και τους έμαθε τι θα πει Παναθηναϊκός. Με τον τρόπο του, την συμπεριφορά του, τον χαρακτήρα του και την προσωπικότητά του, έμαθε στους φίλους του Παναθηναϊκού να είναι περήφανοι που είναι Παναθηναϊκοί και να περπατάνε(με) με το κεφάλι ψηλά. Όχι στα εύκολα… Όχι στις χαρές. Αλλά στα δύσκολα. Στις λύπες.

Ο ΚΥΡΙΟΣ Παύλος έφυγε… Όχι. Δεν έφυγε. Τέτοιοι άνθρωποι δεν φεύγουν ποτέ από κοντά μας. Ζουν πάντα ανάμεσά μας. Δίπλα μας. Και θα συνεχίσουν να ΖΟΥΝ. Πρώτον γιατί ποτέ δεν θα τον ξεχάσουμε και δεύτερον γιατί ποτέ δεν θα βρεθεί κάποιος να τον ξεπεράσει. Ποτέ δεν θα βρεθεί κάποιος να πετύχει περισσότερα από εκείνον.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου