ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ… ΤΑΜΠΟΥ

Η αντίστροφη μέτρηση για το Game 2 των τελικών ξεκίνησε και ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για όσους βρήκαν την… μιλιά τους και την αντίδραση Γιαννακόπουλου.

Το βράδυ που η διαιτησία έπαψε να είναι… ταμπού

Όταν ασχολείσαι με την διαιτησία και προσπαθείς να την κριτικάρεις, να της δώσεις συγχαρητήρια, να την … κράξεις, είσαι απαίδευτος. Είσαι εγκάθετος και κάνεις κακό στο άθλημα. Προσπαθείς να το δηλητηριάσεις. Είναι μια άποψη που τον τελευταίο καιρό έχει πέραση. Είναι της μόδας. Είναι κουλτούρα ρε παιδί μου να λες ότι «εγώ δεν ασχολούμαι με την διαιτησία. Μόνο με το μπάσκετ». Λες και οι διαιτητές στους αγώνες είναι μέρος μιας… ποδοσφαιρικής εξίσωσης. Αλλά δεν είναι κακό να υπάρχει αυτή η άποψη. Αρκεί όποιος να την έχει να εμμένει σε αυτή και να μην αλλάζει, ανάλογα με που φυσάει.

Από εκεί που βλέπαμε κάποιους να αποφεύγουν την κριτική στους διαιτητές όπως ο διάολος το λιβάνι, είναι οι ίδιοι που έχουν σηκώσει την «ερυθρόλευκη» σημαία κατά της διαιτησίας. Ναι. Καλά διαβάσατε. Όσοι μας προτρέπανε να μην ασχολούμαστε με… γραφικότητες, ξαφνικά βγήκαν μπροστά. Και ω τι έκπληξη, αυτό έγινε παράλληλα με τις φωνασκίες του Ολυμπιακού.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου