Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΤΟΥ «ΠΟΛΕΜΟΥ»

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο τζάμπολ των τελικών ξεκίνησε και για ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για… ανακοινώσεις, αντικειμενικά… τσουβαλιάσματα και για μπάσκετ.

Η πιο μεγάλη ώρα του «πολέμου»

Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε με το κλισέ των ημερών… Κανονικά θα έπρεπε να μιλάμε για μπάσκετ. Για το πώς θα παίξει ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό. Που θα στοχεύσει ο Πασκουάλ, τι θα ετοιμάσει ο Σφαιρόπουλος και σε τι κατάσταση θα είναι οι Καλάθης, Σπανούλης και οι υπόλοιποι…

 

Αυτό είναι το κλισέ. Πάμε, όμως, στην πραγματικότητα. Η πραγματικότητα είναι πως δεν ασχολούμαστε με όλα τα παραπάνω γιατί πολύ απλά ο Ολυμπιακός και η διοίκησή του προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από το αγωνιστικό κομμάτι. Προσοχή, δε λέμε ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κερδίσει απόψε το βράδυ, αλλά λέμε ότι στον Πειραιά γνωρίζουν πολύ καλύτερα από εμάς και από… πρώτο χέρι τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του (αγωνιστικά, «οικογενειακά», οικογενειακά, οικονομικά) και προσπαθούν να πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα..

 

Και όσο δεν καταφέρνουν ούτε αυτό, τόσο πιο πολύ θα επιμένουν. Και αυτός είναι ο λόγος που τις τελευταίες ημέρες έχουμε γίνει μάρτυρες ενός ανελέητου μπαράζ ανακοινώσεων από την πλευρά του Ολυμπιακού, με τους αδελφούς Αγγελόπουλος να στρέφουν τα βέλη τους κατά πάντων. Όλοι τους φταίνε. Εκτός από τους ίδιους. Αλλά γιατί να φταίνε αυτοί; Αυτοί δεν είναι που, κατά δήλωσή τους, έχουν «χτίσει» την κορυφαία ομάδα της Ευρώπης την τελευταία δεκαετία; Η αυτοαποθέωση σε όλο της το μεγαλείο. 

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου