Ο ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ… ΦΟΒΟ ΤΟΥ

Μετά από μια ημέρα γεμάτη… ειδήσεις, ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για την υποκριτική στάση του εκτελεστικού διευθυντή της Euroleague και την ατυχή προσπάθειά του να βάλει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου απέναντι στον κόσμο του «τριφυλλιού»

Ο Μπερτομέου έδειξε τον… φόβο του

Μετά την πρώτη ανάγνωση της επιστολής του Τζόρντι Μπερτομέου, την οποία υπέγραψαν οι 10 από τις 11 ομάδες που έχουν εγγυημένο συμβόλαιο (και αποτελούν την Euroleague) οι περισσότεροι θεώρησαν πως ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης έκανε κίνηση-ματ, στην κόντρα του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Θεώρησαν πως ο Τζόρντι Μπερτομέου έδειξε τα… δόντια του στον ισχυρό άντρα του «τριφυλλιού» και τον έφερε προ τετελεσμένου, λέγοντας πως «εμείς θέλουμε τον Παναθηναϊκό στην διοργάνωση, αλλά δεν θέλουμε τον Γιαννακόπουλο».

Μετά, όμως, από την δεύτερη και την τρίτη ανάγνωση της επιστολής και τα όσα ακλούθησαν αυτής, τότε φάνηκε πως ο Μπερτομέου δεν έδειξε τα δόντια του. Έδειξε τον… φόβο του. Ο υπάλληλος της διοργάνωσης, που βρίσκεται στη θέση που βρίσκεται λόγω των ομάδων που του έδωσαν την δυνατότητα, τρέμει στην ιδέα να χάσει την καρέκλα του και τον μισθό του. Τρέμει… ολάκερος. Και βλέποντας τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να κάνει τα πάντα, στο πλαίσιο της νομιμότητας, για να αποδείξει το… στρεβλό του πράγματος, φοβάται ακόμα περισσότερο. Λειτουργεί πάνω στον πανικό του, εκτίθεται και δείχνει τις αδυναμίες του.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου