Η ΣΤΑΓΟΝΑ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΤΟ… ΠΟΤΗΡΙ

Ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για τον Τζόρντι Μπερτομέου ο οποίος πλέον βρίσκεται εκτός ελέγχου και δεν αξίζει τον σεβασμό, όχι μόνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αλλά… κανενός.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το… ποτήρι

Για μία ακόμα φορά αποδείχθηκε πως ο Τζόρντι Μπερτομέου έχει μετατρέψει την Euroleague σε προσωπικό του… τσιφλίκι. Σε… παράγκα που μέσω της οποίας προσπαθεί να εξυπηρετήσει τα δικά του συμφέροντα και να αναρριχηθεί ακόμα περισσότερο σε θέσεις και αξιώματα. Στην χώρα μας λένε πως το πραγματικό πρόσωπο ενός ανθρώπου το καταλαβαίνεις όταν πάρει στα χέρια του εξουσία. Αυτό έγινε και στην περίπτωση του Μπερτομέου. Η δύναμη που απέκτησε τον έκανε ακόμα… χειρότερο.

Και μόλις είδε μπροστά του έναν άνθρωπο να του βγάζει τα άπλυτα στην φόρα και να τον βάζει στα σκοινιά, ο ίδιος χρησιμοποίηση την διοργάνωση στην οποία είναι… υπάλληλος για να τον «χτυπήσει». Και για να λέμε όλες τις αλήθειες, το κατάφερε. Με τις ευλογίες των υπόλοιπων ομάδων. Οι οποίες όμως, αρκετές από αυτές, στη συνέχεια… ξύπνησαν. Έπαθαν και έμαθαν και άρχισαν μία μία να στέκονται στο πλευρό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου