ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ!

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για τα… όργανα του Μπερτομέου και τον θιασάρχη Ρέγες ο οποίος καλό θα ήταν επιτέλους να πάει.. σπίτι του!

Κλέφτες και παλιάτσοι!

Δεν υπήρχε καλύτερο παιχνίδι από το αποψινό για τους αντικειμενικούς. Αλλά και για τους Παναθηναϊκούς. Πρώτα θα εξηγηθούμε και μετά θα πούμε και για τα μπασκετικά. Οι αντικειμενικοί εντός των τειχών έχουν ξεκαθαρίσει την θέση τους. Είναι υπερ της Euroleague και σε τέτοιες βραδιές επαναλαμβάνουν ξανά και ξανά πως δεν ασχολούνται με την διαιτησία. Δεν είναι στην κουλτούρα τους, δεν είναι στην παιδεία τους και το σημαντικότερο; Δεν έχουν επιχειρήματα να απαντήσουν στα όργια των διαιτητών. Απόψε το βράδυ Λοτερμόζερ, Γιόβτσιτς και Πατέρνικο δήλωσαν πλήρη… υποδούλωση στο αφεντικό τους, δικαιολόγησαν τον μισθό τους και έφεραν εις πέρας την αποστολή τους. Η οποία ήταν ξεκάθαρη και προφανής. Να «σκοτώσουν» τον Παναθηναϊκό. Να το δείξουν με το «καλησπέρα» πως δεν έχει τύχη στην Μαδρίτη. Να μεταφέρουν το μήνυμα του Μπερτομέου πως τον Παναθηναϊκό «Δεν τον θέλουμε στο Final-4».

Πως το έκαναν αυτό; Μα με τις αποφάσεις τους σε καίρια σημεία. Σε κομβικότατα σημεία. Ο Παναθηναϊκός, παρά τα προβλήματά του, παρά τα λάθη του, έδειχνε κάτι παραπάνω από ικανός να πάρει το διπλό. Όμως, έχουμε και λέμε… Στο τέλος του ημιχρόνου: γκολ- φάουλ του Καλαθη, δεν «βλέπουν» το φάουλ. Φάουλ στον Πέιν, «βλέπουν» βήματα. Τεχνική στον Τσαβι Πασκουάλ που μπήκε στο γήπεδο, ο Λάσο έχει μπει 10 φορές αλλά δεν τον «είδαν» ποτέ. «Είδαν» και επιθετικό στον Σίνγλετον στο τέλος, το τρίτο προσωπικό και έφτιαξαν τη βραδιά των Μαδριλένων και του αφεντικού τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου