ΤΖΟΡΝΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑ… ΠΟΤΟ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ;

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα τον έστελναν για… ψάρεμα, αλλά λόγω νυχτερινής ζωής της Βαρκελώνης ο Γιάννης Κουβόπουλος προτείνει στο εκτελεστικό διευθυντή της Euroleague ένα ποτάκι αντί να κάθεται να ασχολείται το Σαββατόβραδο με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Τζόρντι δεν πας για κάνα… ποτό να χαλαρώσεις;

Η εμπάθειά του έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα… όρια. Το πόσο πολύ τον έχει «πονέσει» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρο και στον πλέον άσχετο με τα θέματα των «πράσινων» και της Euroleague. Ο Τζόρντι Μπερτομέου για μία ακόμα φορά τυφλωμένος από το κόμπλεξ απέναντι στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο εκτέθηκε στα μάτια όλων. Τις τελευταίες ημέρες ο εν λόγω έχει… χάσει τον έλεγχο και δεν ξέρει τι κάνει. Και όπως αποδείχθηκε και τώρα, έχει χάσει και τον ύπνο του.

Είναι δεδομένο πως ο Μπερτομέου δεν έχει ιδιαίτερη κοινωνική ζωή. Αλλιώς δεν θα καθόταν Σάββατο βράδυ στις 10.30 να περιμένει την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για να την υπογράψει ο ίδιος και να την στείλει στα γραφεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods. Μόνο από το προσωπικό του mail δεν την έστειλε. Θέλει η… να χαρεί και η χαρά δεν την αφήνει λέει ο λαός και πόσο δίκιο έχει.

Διαβάστε όλο το άρθρο του Γιάννη Κουβόπουλου στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου