ΤΖΟΡΝΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑ… ΠΟΤΟ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ;

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα τον έστελναν για… ψάρεμα, αλλά λόγω νυχτερινής ζωής της Βαρκελώνης ο Γιάννης Κουβόπουλος προτείνει στο εκτελεστικό διευθυντή της Euroleague ένα ποτάκι αντί να κάθεται να ασχολείται το Σαββατόβραδο με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Τζόρντι δεν πας για κάνα… ποτό να χαλαρώσεις;

Η εμπάθειά του έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα… όρια. Το πόσο πολύ τον έχει «πονέσει» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρο και στον πλέον άσχετο με τα θέματα των «πράσινων» και της Euroleague. Ο Τζόρντι Μπερτομέου για μία ακόμα φορά τυφλωμένος από το κόμπλεξ απέναντι στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο εκτέθηκε στα μάτια όλων. Τις τελευταίες ημέρες ο εν λόγω έχει… χάσει τον έλεγχο και δεν ξέρει τι κάνει. Και όπως αποδείχθηκε και τώρα, έχει χάσει και τον ύπνο του.

Είναι δεδομένο πως ο Μπερτομέου δεν έχει ιδιαίτερη κοινωνική ζωή. Αλλιώς δεν θα καθόταν Σάββατο βράδυ στις 10.30 να περιμένει την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για να την υπογράψει ο ίδιος και να την στείλει στα γραφεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods. Μόνο από το προσωπικό του mail δεν την έστειλε. Θέλει η… να χαρεί και η χαρά δεν την αφήνει λέει ο λαός και πόσο δίκιο έχει.

Διαβάστε όλο το άρθρο του Γιάννη Κουβόπουλου στο Onsports.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου