ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να μην επιτρέψει σε κανέναν να παίξει με την ιστορία και το κύρος του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου.

Αυτό που θα έκανε κάθε Παναθηναϊκός

Από χθες που έγιναν γνωστές οι εξελίξεις στην έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Euroleague, έχουν ακουστεί πολλά και έχουν γραφτεί ακόμα περισσότερα. Ρεπορτάζ επί… ρεπορτάζ, παρασκήνια, παραπληροφόρηση, απ’ όλα έχει ο μπαξές.

 

Το ζουμί το ξέρουμε. Και αυτό έχει την μεγαλύτερη σημασία. Ο Τζόρντι Μπερτομέου για μία ακόμα φορά απέφυγε να αναλάβει τις ευθύνες του, απέφυγε να δώσει απαντήσεις στα καίρια ερωτήματα που έθεσε για μία ακόμα φορά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και αποφάσισε να μείνει κρυμμένος πίσω από την θέση που κατέχει ως… δικτάτορας. Ή να πούμε καλύτερα ως… Σουλτάνος;

Οριστική ρήξη…

Μετά από την αντιμετώπιση που έτυχε ο μεγαλομέτοχος του έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης, ήταν απολύτως φυσιολογικό να επέλθει η ρήξη. Μια ρήξη που αυτή τη στιγμή μοιάζει οριστική αν κρίνουμε από τα όσα έγιναν αλλά και από τις τοποθετήσεις που ακολούθησαν από τον ίδιο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και το ρεπορτάζ που προέκυψε.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 26 Μαρτίου