ΤΖΟΡΝΤΙ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ!

Ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για το κρυφτό του Μπερτομέου που τελειώνει και την ιστορική ημέρα που ξημέρωσε στην Μαδρίτη για την Euroleague.

Τζόρντι, ήρθε η ώρα σου!

Τόσο καιρό καλά ήταν. Όσο κράτησε… κράτησε. Ο Τζόρντι Μπερτομέου όλο αυτό του διάστημα έκανε την… πάπια και έπαιζε κρυφτό. Χωμένος στις κρυψώνες του αρνιόταν πεισματικά να βγει στο φως και να δώσει απαντήσεις στα καίρια ερωτήματα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αναφορικά με την δομή και τον τρόπο λειτουργίας της Euroleague. Τόσο καιρό ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργανώτριας αρχής έπαιζε… κρυφτό και είχε αναλάβει ρόλο ενορχηστρωτή στην άνευ προηγουμένου επίθεση και προσπάθεια (αποτυχημένη) εξόντωσης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο Ισπανός βλέπει και στον ύπνο του τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και κάθε φορά που έμπαινε στο προφίλ του στο instagram πάταγε F5 ξανά και ξανά και περίμενε το επόμενο post για να κινήσει την (αγαπημένη του πλέον) πειθαρχική διαδικασία.. Αστεία πράγματα, από έναν άνθρωπο, ο οποίος όπως έχει φανεί από την διαδρομή του δεν πήρε ποτέ σοβαρά τον ρόλο του…

Και για να τα λέμε όλα…. Ποιος του έδωσε αυτόν τον ρόλο… Εδώ και σχεδόν δυο δεκαετίας, σε όλη τη ζωή της διοργάνωσης ο Τζόρντι Μπερτομέου είναι το αφεντικό. Αποφασίζει και διατάζει. Και αυτό είναι ένα από τα πολλά θέματα που σήμερα θα τεθούν στην σύσκεψη της Μαδρίτης. Και εσείς, όλοι οι… αυλικοί του Μπερτομέου, μην μπερδεύεστε και μην παραπληροφορείτε ξανά και ξανά τον κόσμο. Η σύσκεψη δεν γίνεται για να… τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός. Υπάρχουν σοβαρότερα θέματα με τα οποία θα ασχοληθούν οι ομάδες από το instagram του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Στο κάτω κάτω όποιος θέλει να ασχολείται με το instagram μπορεί απλά να τον κάνει follow.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου