ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΦΤΑΙΕΙ!

Ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για το νέο… καταγγελτικό «ερυθρόλευκο» χτύπημα, την τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τις ευθύνες των «πράσινων»

Δεν φταίει κανείς! Ο Παναθηναϊκός φταίει!

Ξεκινάμε από τα πιο παλιά και την… ουσία για ν καταλήξουμε στο συμπέρασμά μας. Για όλα φταίει ένας. Ο Παναθηναϊκός. Που έχει επιτρέψει στον Ολυμπιακό να… αλωνίζει στα δικαστήρια. Αλλά έκαστος στο είδος του. Οι «πράσινοι» στα παρκέ και οι «ερυθρόλευκοι» στις… καταγγελίες. Έτσι είναι αυτά. Ο καθένας ότι μπορεί. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι «πράσινοι» πρέπει να μείνουν με σταυρωμένα χέρια. Το αντίθετο. Οφείλουν να αντιδράσουν και από εδώ και πέρα να μην επιτρέψουν σε κανέναν να κάνει το παραμικρό χωρίς να δεχθεί τις συνέπειες.

Το μεγαλύτερο λάθος του «τριφυλλιού» και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έγινε το βράδυ του πέμπτου τελικού. Όταν οι οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν ντου στο παρκέ γιατί δεν μπορούσαν να χωνέψουν έναν ακόμα χαμένο τίτλο και ο Παναθηναϊκός αντί να μείνει στα αποδυτήρια και να τελειώσει μία και καλή με τους Πειραιώτες, δέχθηκε να βγει στο παρκέ και να τελειώσει το ματς. Και λίγους μήνες αργότερα ήρθε το «ευχαριστώ» από τον Ολυμπιακό και προσωπικά από τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου