«ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ»… ΣΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ;

Ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για τις τακτικές της Euroleague που θυμίζουν άλλες… εποχές και την πολύ σκληρή αλλά και ορθότατη απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που μάλλον… ταρακούνησε πολλούς.

«Αποφασίζομεν και διατάσσομεν»… Στα Ισπανικά;

Πιο γεμάτη από… ποτέ η χθεσινή ημέρα. Ξεκινήσαμε με τον ξυλοδαρμό του δημοσιογράφου Σωτήρη Γεωργίου, όπως ο ίδιος κατήγγειλε, από τον Γιώργο Μπόγρη, συνεχίσαμε με την ανακοίνωση της μεταγραφής του Άντριαν Πέιν και το απογευματάκι έσκασε η μεγάλη είδηση… Έτσι νομίζαμε τουλάχιστον μέχρι εκείνη την στιγμή. Γιατί αργότερα ήρθε και η απάντηση… Η… δικτατορική απόφαση της Euroleague για τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, απαγόρευσης εισόδου του στα γήπεδα για 12 μήνες. Και πριν προλάβουμε να… καταλάβουμε την «ομορφιά» που έχουν φτιάξει στο «στρατηγείο» της Βαρκελώνης, λόγω του μένους και της εμπάθειας που τρέφουν για τον Παναθηναϊκό, ήρθε η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου η οποία όχι απλά τάραξε τα μπασκετικά… ύδατα της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά προκάλεσε… τσουνάμι.

Απόφαση… σκάνδαλο που δείχνει κόμπλεξ

Είναι ξεκάθαρο ότι η απόφαση της Euroleague είναι… κομπλεξική. Όπως πολύ σωστά έλεγαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στερείται λογικής και σοβαρότητας. Μπορεί να βρέθηκε ένα… άρθρο για να σταθεί η απόφαση αυτή, αλλά άπαντες γνωρίζουν και καταλαβαίνουν ότι είναι.. σικέ. Δεν είναι δυνατόν να τιμωρείς έναν άνθρωπο γιατί στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο υπερασπίστηκε την αξιοπρέπειά του, την σωματική του ακεραιότητά και φυσικά την οικογένειά του. Και πολύ σωστά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε ότι το ίδιο θα κάνει και στο μέλλον. Δεν είναι δυνατόν να… αποφασίζεις και να… διατάζεις πως δεν επιτρέπεις σε έναν άνθρωπο που έχει στηρίξει όσο ελάχιστοι το δημιούργημα της Euroleague να μπαίνει στα γήπεδα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου