ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΜΩΔΙΑ, ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, Η… ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Ο Ολυμπιακός πιστός στις συνήθειές του να δυναμιτίζει το κλίμα και ο Γιάννης Κουβόπουλος στέκεται στην προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» για να τραβήξουν την προσοχή με όποιο τρόπο μπορούν

Βίντεο κωμωδία, φαντασίας, ή… ενηλίκων

Αηδία έχει καταντήσει με τον Ολυμπιακό και τους ανθρώπους του. Πραγματικά. Α-Η-Δ-Ι-Α. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουν κουραστεί να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και να προσπαθούν να καλύψουν την δική τους ανεπάρκεια. Είτε είναι διοικητική, είτε είναι προπονητική, είτε είναι μπασκετική, είτε είναι μεταγραφική. Μόνο στο επίπεδο επικοινωνίας τα πηγαίνουν καλά στον Πειραιά. Φάνηκε και πριν από μερικά βράδια. Όταν ο Ολυμπιακός γνώρισε μία ακόμα ήττα από τον Παναθηναϊκό, τον χειρότερο φετινό Παναθηναϊκό και ο Σφαιρόπουλος για να σώσει το τομάρι του και την καρέκλα του έδωσε το σύνθημα.

Φταίει ο Βασιλακόπουλος, φταίει η ΚΕΔ και οι Πηλοίδης, Αναστόπουλος και Παναγιώτης. Ο Καλαμαριώτης προπονητής, ο «θέλω να γίνω χαλίφης στη θέση του… χαλίφη», Μίλαν Τόμιτς και οι υπόλοιποι του τεχνικού επιτελείου δεν μπορούσαν να σταματήσουν με μπασκετικό τρόπο τον Παναθηναϊκό και είχαν προαποφασισμένη την επίθεσή τους στους διαιτητές. Και από κοντά οι Έλληνας παίκτες… Ο Σπανούλης που σε κάθε φάση κουνούσε το κεφάλι του λες και είχε… τικ, ο Παπανικολάου με τα γραφικά που κάνει σε κάθε παιχνίδι για να το τινάξει στον αέρα…. Μόνο ο Μάντζαρης ήταν… κύριος γιατί ήξερε ότι έχει… χεσμ…η τη φωλιά του. Και στο τέλος του ξεφτίλισε ο Μακλίν, με τις δηλώσεις του.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου