ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ… ΟΑΚΑ

Ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για το βράδυ που ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία να στείλει μήνυμα σε όλη την Ευρώπη, αποδεικνύοντας πως παντού είναι… ΟΑΚΑ.

Όλη η Ευρώπη είναι… ΟΑΚΑ

Euroleague, πράξη 11η και ο Παναθηναϊκός έχει στα χέρια του μια πολύ μεγάλη ευκαιρία. Μια μεγάλη ευκαιρία να αποδείξει σε όλους πως δεν είναι ένα από τα φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση. Είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα και μία από τις ομάδας που θα κυνηγήσουν με κάτι περισσότερο από απλές… αξιώσεις την πρόκρισή τους στο Final-4 και την διεκδίκηση του ευρωπαϊκού τίτλου.

Πέρσι ο Παναθηναϊκός είχε μια μεγάλη αδυναμία. Μια.. χτυπητή αδυναμία. Δε μπορούσε να βγάλει στα εκτός έδρας παιχνίδια του την ενέργεια, την συγκέντρωση και τις… αρετές που παρουσίαζε σε όλα τα μας που λάμβαναν χώρα στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Είναι χαρακτηριστικό πως οι «πράσινοι» τελείωσαν την regular season έχοντας 14 νίκες εντός (με μόνο μία απώλεια) και 5 νίκες εκτός. Από τη μία ποσοστό που αγγίζει το 1005 επιτυχία στην Σπύρου Λούη και από την άλλη ποσοστό που ίσα ξεπερνάει το 30%, όποτε ο Παναθηναϊκός έμπαινε στο αεροπλάνο.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου