ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ…

Ο Γιάννης Κουβόπουλος παίρνει τάιμ άουτ από τα… παρκέ και κάνει σέντρα στη Λεωφόρο για ένα ντέρμπι που πρέπει να μείνει στην ιστορία

Σήμερα είναι Κυριακή…

Για πρώτη φορά από τη συγκεκριμένη γωνία του site θα κάνουμε μια παρένθεση από τα μπασκετικά θέματα του Παναθηναϊκού και θα ασχοληθούμε με το… χορτάρι. Απόψε το βράδυ ο Παναθηναϊκός ανοίγει τις… αγκάλες του στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό σε μια ημερομηνία, που αν η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι στοιχειωδώς σοβαρή θα πρέπει να γραφτεί στην… ιστορία.

Χωρίς κανένα ίχνος προκατάληψης, η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι ξεκάθαρη. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τον Ολυμπιακό ο οποίος προέρχεται από τα… ντόρτια στην Τουρκία, ενώ και ο Βασίλης Βούζας δε θα αισθάνεται και πολύ άνετα στον πάγκο του Ολυμπιακού στο πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» της… σύντομης καριέρας του. Και μάλιστα μέσα στη Λεωφόρο.

Την ίδια ώρα ο Ουζουνίδης έχοντας όλα τα «όπλα» στη διάθεσή του, με τους «πράσινους» να ζουν και να… αναπνέουν για τον αποψινό αγώνα, θα πάει για να γράψει ιστορία. Ο Παναθηναϊκός απόψε έχει την ευκαιρία του. Την ευκαιρία που ψάχνει πολύ καιρό να αποδείξει την ανωτερότητά του και να δώσει μια ηχηρή απάντηση όχι μόνο στην ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά σε ένα ολόκληρο σύστημα που έχει ξεφτιλίσει μια ολόκληρη χώρα. Ο Παναθηναϊκός και ο κόσμος του, απόψε δεν παίζει κόντρα στον Ολυμπιακό. Παίζει απέναντι στο σωματείο, στον σύλλογο, στην οργάνωση που έχει καταστρέψει όχι μόνο το Ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά έχει διαβρώσει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού αθλητισμού.

Σήμερα είναι Κυριακή…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου