ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε αποτελεί παρελθόν για τον Παναθηναϊκό Superfoods και ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει γιατί η απόφαση αυτή ήταν η…. ιδανικότερη.

Το καλύτερο για όλους!

Στα μέσα της περιόδου και από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η Αρμάνι Μιλάνο αποφάσισε να δώσει δανεικό τον Αλεσάντρο Τζεντίλε, η διοίκηση του Παναθηναϊκού, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να κινηθεί για την απόκτησή του. Δίχως να σκεφτεί την νέα οικονομική υπέρβαση, δίχως να σκεφτεί το παραμικρό και πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του Τσάβι Πασκουάλ, οι διοικούντες την «πράσινη» ΚΑΕ, έκαναν μία ακόμα εντυπωσιακή κίνηση.

Ο Τζεντίλε ήρθε στην ομάδα κουβαλώντας πολλά… βάρη στους ώμους του. Έπρεπε να αποδείξει ότι δεν ήταν… τελειωμένος (όπως έφυγε από την Ιταλία) και παράλληλα κουβαλούσε και ένα όνομα… βαρύ σαν ιστορία. Βλέπετε το παρελθόν του πατέρα του δεν του άνοιγε πόρτες, αλλά του έκανε τη ζωή πιο… δύσκολη.

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε

Είναι δεδομένο ότι ο κάθε παίκτης ο οποίος έρχεται σε μια νέα ομάδα χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Ειδικά από τη στιγμή που έρχεται στα μέσα της σεζόν. Όμως, σε αυτό το κομμάτι υπάρχει και η άλλη οπτική. Αυτή που λέει ότι μεσούσης της περιόδου χρόνος προσαρμογής δεν υπάρχει. Ο Τζεντίλε το πάλεψε, το ήθελε, αλλά δεν τα κατάφερε. Δούλεψε πάρα πολύ. Πρωί, βράδυ σε καθημερινή βάση. Προσπάθησε να μπει στη… χημεία της ομάδας, να «δέσει» με τους υπόλοιπους και να ξαναβρεί τον πραγματικό του εαυτό. Και δεν προσπάθησε μόνος του. Άπαντες προσπάθησαν να τον εντάξουν στην ομάδα και να τον βοηθήσουν. Με πρώτο και καλύτερο τον Τσάβι Πασκουάλ ο οποίος τους έδωσε πολλές ευκαιρίες. Όμως, ο Ιταλός δεν τα κατάφερε. Δεν είναι κάτι τρομερό. Συμβαίνει σε όλους. Και στις καλύτερες οικογένειες.

Η πιο σωστή απόφαση

Και από τη στιγμή που η ιστορία αυτή δεν πήγαινε άλλο, από τη στιγμή που ο πλέον ο Ιταλός παίκτης ήταν φανερό ότι δε μπορούσε να αποδώσει τα αναμενόμενα και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό η απόφαση πάρθηκε. Διοίκηση, προπονητής και παίκτης αποφάσισαν να μη συνεχίσουν την κοινή τους πορεία για το καλό… όλων. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την πορεία του χωρίς τον Αλεσάντρο Τζεντίλε και ο παίκτης ξεκινά το… ψάξιμο για την ανεύρεση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 19 Ιουνίου