ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ Ο… ΦΟΒΟΣ

Ο Πεδουλάκης έχει ξεκαθαρίσει τα πράγματα στους παίκτες του και ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για το πώς ο Παναθηναϊκός Superfoods θα πετύχει τον στόχο του

Τα όνειρα και ο… φόβος

Η φετινή ομάδα του Παναθηναϊκού Superfoods, στα χαρτιά τουλάχιστον, μοιάζει… εξαιρετικά δομημένη. Παίκτες που μπορούν να παίξουν σε περισσότερες από μία θέσεις, που μπορούν να προσφέρουν σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού και που μπορούν να καλύψουν πιθανές (μακριά από εμάς) αγωνιστικές απώλειες.
Ταυτόχρονα το τεχνικό επιτελείο σε συνδυασμό με τη διοίκηση της ομάδας έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα ρόστερ το οποίο τα έχει όλα. Παίκτες με τεράστια ευρωπαϊκή εμπειρία, απίστευτες εικόνες και παραστάσεις, αλλά και αθλητές οι οποίοι και «διψούν» για τίτλους και διακρίσεις, αλλά έχουν στα χέρια τους και μπόλικα… έξτρα κίνητρα για να πετύχουν.

Αλληλοβοήθειες
Αυτός ο συνδυασμός είναι εκείνος που μπορεί να κάνει τη διαφορά τη φετινή σεζόν. Ο «Άρτζι» θα στηριχτεί πάρα πολύ και στα δύο γκρουν παικτών, με την… αλληλοβοήθεια των δύο να αποτελεί τη… συνταγή της επιτυχίας. Από τη μία οι παλιές… καραβάνες που ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει Παναθηναϊκός, Ευρωλίγκα, αποτυχία και επιτυχία και από την άλλη παίκτες που παλεύουν καθημερινά για τη διάκριση και για να φτάσουν τους… συμπαίκτες τους.

«Όποιος φοβάται πέφτει και… κοιμάται»
Όμως, για να πετύχει ο Παναθηναϊκός, μέσα και έξω από τα αποδυτήρια δεν θα πρέπει να υπάρχει το αίσθημα του φόβου. «Όποιος φοβάται πέφτει και… κοιμάται» λέει μια λαική ρήση και μια άλλη τονίζει πως «Όποιος φοβάται παίρνει… σκύλο». Στον Παναθηναϊκό τα πράγματα είναι απλά. Όποιος φοβάται δεν παίζει. Απλά οι «πράσινοι» δεν έχουν το περιθώριο να αφήσουν εκτός ούτε έναν παίκτη. Ο Παναθηναϊκός τους χρειάζεται όλους και όλοι χρειάζονται τον Παναθηναϊκό. Η αποβολή των φόβων θα φέρει τους παίκτες πιο κοντά στα όνειρά τους.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου