ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΚΑΜΙΑ ΘΥΡΑ 13!

Γιατί πολύ απλά, η Θύρα 13 δεν είναι μόνο ένα ιστορικό πέταλο, αλλά πολύ περισσότερα που εσύ κι οι όμοιοι σου δεν θα καταλάβετε ΠΟΤΕ!

Δεν έκλεισες καμία ΘΥΡΑ 13!

Ο Κοντονής μπορεί να νομίζει πως με το να κλείσει το πέταλο στις θύρες 13 και 14 της Λεωφόρου, θα κάνει... καλό στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα βάλει... στη θέση τους τα «κακά παιδιά». Αυτά που τους... χαλάνε τη μανέστρα, όταν βγάζουν στη φόρα με πανό και συνθήματα όλες τις βρωμιές που έχουν κάνει,και συνεχίζουν να κάνουν, στον ελληνικό αθλητισμό. Τόσο οι κυβερνώντες, όπως ο υφυπουργός, όσο και οι... σουλτάνοι της διαφθοράς που ζουν και βασιλεύουν εδώ και 20 χρόνια σε αυτό το ρημάδι το ποδόσφαιρο της χώρας μας. Αλλά τι περιμένουμε, από έναν άνθρωπο που συνδιαλέγεται μαζί τους, σηκώνοντας τα τηλέφωνα σε υπόδικους, κι αποφασίζει απλά να αφανίσει τον Παναθηναϊκό με εξοντωτικές ποινές; Να μην προσπαθήσει να «χτυπήσει» στη βασική σου δύναμη; Αυτό νομίζει πως έκανε με το να κλείσει τις Θύρες 13 και 14. Αλλά, είναι γελασμένος...

Η Θύρα 13, Σταύρο Κοντονή, δεν είναι μόνο το ιστορικό πέταλο του σπιτιού μας. Σαφώς και όταν ένα πράγμα έχει ξεκινήσει από κάπου, υπάρχει το συναισθηματικό δέσιμο και η ιστορική αξία. Εκεί γεννήθηκε η Θύρα 13, εκεί επέστρεψε δυο φορές για να στηρίξει το τριφύλλι, αλλά δεν έχει μείνει μόνο εκεί. Εδώ και 50 χρόνια, η Θύρα 13 είναι αυτό που δεν μπορείς να φανταστείς. Όχι μόνο εσύ, Κοντονή, αλλά όποιος δεν έχει νιώσει έστω και μια φορά αυτή την ανατριχίλα και τον ποταμό συναισθημάτων όταν πνίγεται σε πράσινα κασκόλ και δίνει την ψυχή του για να είναι δίπλα στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο. Κι αυτό το έχουν κάνει εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, από το 1966 ως σήμερα και θα συνεχίσουν να το κάνουν... εσαεί!

Η Θύρα 13, λοιπόν, είναι τα πρωινά Σαββάτου στον «Τάφο» πιο παλιά και στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» πλέον, τα μεσημέρια στο Ιλίσιο, τα απογεύματα στην Κυψέλη και το ΟΑΚΑ. Είναι ο ποδαρόδρομος από τη μία άκρη της Αθήνας στην άλλη για να βρεθείς δίπλα στην τρέλα σου. Είναι οι ατελείωτες ώρες στα αεροπλάνα, τα καράβια, τα πούλμαν και τα αυτοκίνητα, είναι το συλλαλητήριο του 2008, είναι η μαζική παρουσία έξω από τα κεκλεισμένων, είναι η παρουσία ακόμα και στις... ταράτσες πίσω από τη Λεωφόρο για να είμαστε πάντα ΕΚΕΙ που μας καλεί το ΤΡΙΦΥΛΛΙ! Η Θύρα 13 είναι οι παρέες, είναι η ίδια ανυπομονησία για τα ντέρμπι, το άγχος στις δύσκολες ώρες, είναι τα αδέρφια μας στους ουρανούς, είναι τα πανηγύρια μας στις νίκες, τα σιχτίρια στις «στραβές». Είμαστε εμείς.

Δεν έκλεισε, λοιπόν, ΚΑΜΙΑ Θύρα 13. Στα 50 χρόνια της ιστορίας της, μια ημέρα μετά το ΣΚΑΝΔΑΛΟ του αγώνα των διορισμένων με τον Πλατανιά,αποφασίζεις Κοντονή να της δώσεις ένα κίνητρο που αναζητούσε για να γιγαντώσει ξανά τη στήριξή της στον Παναθηναϊκό.

Ναι, η ΠΑΕ θα χάσει εκτός από τις 90.000 ευρώ και μερικά έσοδα από κάποια εισιτήρια, όσων αγόραζαν κατά περίσταση και δεν είχαν ήδη συνδεσμιακό διαρκείας. Η ομάδα θα κερδίσει, όμως, και μάλιστα πολλά. Και ξέρετε γιατί; Διότι πλέον, όλη η Λεωφόρος θα είναι «Θύρα 13». Δεν πρέπει, και δεν θα μένει, κανένα καρεκλάκι άδειο στο σπίι μας από εδώ πέρα. Κι αφού δεν μας σέβεστε, θα μας φοβάστε.

Τώρα αρχίζουμε!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου